Czytając posty na zagranicznych forach nie mogę uwierzyć że ktoś chce aby więcej frakcje grywalnych było DLC. Z takim podejściem nie których graczy możemy się spodziewać że CA da mniej frakcji grywalnych z aprobatą Klakierów.
Wersja do druku
Czytając posty na zagranicznych forach nie mogę uwierzyć że ktoś chce aby więcej frakcje grywalnych było DLC. Z takim podejściem nie których graczy możemy się spodziewać że CA da mniej frakcji grywalnych z aprobatą Klakierów.
Są czasy casuali. A dla przeciętnego kowalskiego z zachodu wydać 10euro na 5 frakcji to nic wielkiego.
Nie zrobili błędów przy Icenach i od razu dyskusja zamarła :D
A co mogli zrobić źle u golasów? Tylko spodnie, no i zrobili odwrotnie paski :D.
Cisza przed burzą [czyt. piątkowa frakcja] xD
Obawiam się że w piątek nic nie dadzą, obstawiam jedynie nowego rally pointa :cry:
Nie od dziś wiadomo że pionowe paski wyszczuplają a poziome nadają tęgości :DCytat:
A co mogli zrobić źle u golasów? Tylko spodnie, no i zrobili odwrotnie paski :D.
Brytów w Jedynce lubiłem bo zaczynali daleko od Rzymu i w Dwójce polubię z podobnego powodu.
Pomiędzy Macedonią a Icenami (ich rola i terytorium były mniejsze na pewno niż innych plemion wtedy np. wg. Wysp Normana Davies'a) minęły dokładnie 2 tyg, więc obstawiałbym frakcję na 15go, chociaż mam nadzieję na coś nowego teraz, np. bitwę Rzymian z jedną z tych nowych frakcji.
Nie pokażą walki z Rzymem bo pewnie teraz myślą jakie DLC albo nie mają w ogóle jeszcze poziomu bitew... Oby nie zrobili takie drzewka bitew jak w Rome I, że raptem 3 ataki i 2 style defa.
Jestem troszkę nie zadowolony z wyboru akurat tej nacji barbarzyńskiej.
Zdecydowanie bardziej wolałbym opierać się Rzymskiej ekspansji jakimś plemieniem Galijskim lub Germańskim.