Ja też gram na megasubmodzie. Coś ci się źle zainstalowało, zainstaluj ponownie.
Wersja do druku
Ja też gram na megasubmodzie. Coś ci się źle zainstalowało, zainstaluj ponownie.
UrbanHorn, nie możliwe, na moim 10 letnim kompie tura trwa kilka minut, coś masz skopane.
ok to rozpoczynam walkę z reinstalacją :D
Trochę to trwało ale ogarnąłem :D
Gdy chcę zainstalować submoda z TEGO tematu, przy wypakowywaniu plików WinRAR'em wyskakuje błąd
" ! C:\Users\Admin\Downloads\FNV.spolszczenie.zajefajn a.com.part2.rar: Błąd CRC w PolskiMegasubmod.exe. Plik jest uszkodzony"
Ma ktoś jakiś patent, lub sugestie co robię źle?
To chyba błąd archiwum. Pewnie źle ściągnąłeś.
Próbowałem ściągać ponownie, bez skutku.
Za jakiś czas będzie nowa instalka. Jakiej wersji Winrara używasz? 7zipem spróbuj. Ja Winrarem 4.20 wypakowałem. Tyle, że nowa instalka będzie bez muzyki. Masz dwie opcje, spróbujesz wypakować tą z 24.03.2013 albo zainstaluj osobno submoda Wino na muzykę i poczekaj kilka dni na nową instalkę, może w ten weekend, może po nim będzie.
A to ten megasubmod nie był z 24.03.2013?
Czy może spróbować z TYM?
Oczywiście, że z tym to jedyna instalka jak jest . Myślałem, że ją pobierałeś. Ta instalka ma osobny temat do dyskusji i tam pisz. Nie tutaj, niepotrzebnie założyłeś ten wątek.
Tu masz link do INSTALKI Megasubmoda z 24.03.2013, nie wiem co Ty wcześniej chciałeś instalować. Link: viewtopic.php?f=367&t=12871&p=283883#p283883
Nie żeby coś, ale właśnie tą instalkę próbowałem rozpakować.
EDIT: Już nic, próbowałem do oporu ściągać party i jakoś weszło, dzięki za pomoc :D
EDIT2: No krew człowieka zaleje.. Przy włączaniu kampani wyskakuje mi błąd Medieval II napotka. Dla ścisłości - podczas grania w podstawkę/kingdomsy nie mam takich problemów.