Re: Polish Regiments Unit Pack v.1.1 for IMPERIAL DESTROYER
Ale armia w regionie chyba nadal może rekrutować? Ja po reformach sejmu niemego nie mogłem nic w Wawie rekrutować do czasu rozbudowy koszar, chyba do poziomu 4. Jak będzie u mnie sytuacja, że nic nie można rekrutować w regionie to sprawdzę czy armia może. A, nw czy to bug czy nie ale reg. królewicza (chyba tak się zwie) nie może formować czworoboku.
Re: Polish Regiments Unit Pack v.1.1 for IMPERIAL DESTROYER
Taki sam błąd występuje w Napolenicu 3.7 i wynika on ze zbyt dużej ilości dodatkowych slotów do rekrutacji. Kuleje głównie z tego powodu werbowanie jednostek w stolicach, ponieważ w ostatniej wersji moda postawienie tam fortyfikacji zwiększa możliwości rekrutacji, co miało wspomagać mniejsze frakcje. Sam spotkałem się z tym prowadząc kampanię Hiszpanią. Twórcy moda zamierzają rozwiązać ten problem usuwając dodatkowe sloty jako wynik zbudowania fortyfikacji i zastępić je bonusem do porządku publicznego. Nie wiem jak to wygląda w ID, ale może być konieczne odjęcie wyższym poziomom budynków właściwości dodawania slotów, ich nadmiernej ilości. Jak napisał WojciechF1F, problemowi można chwilowo zaradzić prowadząc rekrutację z panelu armii, przynajmniej tak jest w Napoleonicu.