A jak wygląda kwestia AI na obu wersjach ? To chyba najważniejsza kwestia :P
Wersja do druku
A jak wygląda kwestia AI na obu wersjach ? To chyba najważniejsza kwestia :P
W SS 6.2 RR/RC ja grałem głównie na Savage AI, nawet niezłe w SS 6.4 grałem mało ale na ile się orientuję bazuje też na tym AI. Są porównywalne. AI w modach mozna zmieniać.
Dzięki wielkie za pomoc :D
Proszę bardzo. Daj znać na co się zdecydowałeś ok SS 6.2 RR/RC czy SS 6.4?Cytat:
Zamieszczone przez Caned
Na tą chwilę ściągam 6.3, gdyż ponoć ma wgrane RR/RC. Jak wyjdzie kompilacja dla 6.4 to zrobie update :p
Oby na tej wersji było wszystko dobrze :D
Tak 6.3 ma RR/RC ale nie najnowsze w (6.2 RR/RC Point Blanka jest nowsza wersja RR/RC), ale w sumie 6.3 jest ok. Ma sporo różnych dodatków i przeróbek.Na razie pograj na czystym 6.3 jakieś fixy też były o ile pamietam. Sprawdź na TWC co i jak z fixami i dodatkami np. niejaki Meneth zrobił kompilację submodów i zmian do SS 6.3. Pozdrawiam.
A moje pytanie jest takie-radzicie mi robić te przeróbki związane z CTD podczas oblężeń? Dopiero co instaluje moda. Czy dopiero wtedy, jeśli coś się będzie psuło?
Szczerze to nie bardzo wiem o jakie przeróbki związane z oblężeniami Ci chodzi. Pograj trochę do SS 6.2 RR/RC Point Blanka jest patch jego instalowałem ale nic więcej o ile pamiętam.
Chyba chodzi o ten akapit
Cytat:
Zamieszczone przez Kyuzo
Zawsze możesz zrobić kopie zapasową pliku, który modyfikujesz. Ta zmiana nie powinna mieć wpływu na 'sejwy' 8-)Cytat:
Zamieszczone przez sobpiotr
Ja tej zmiany nigdy nie musiałem u siebie wprowadzać.
Witam!
Jestem zielony w te klocki :P. Zainstalowałem Moda wg wszystkich punktów z pierwszej strony, mam w pełni zaktualizowane gry (M2TW i dodatek), ale gdy chcę włączyć go poprzez ikonę z folderu SS, pojawia się napis (tak jak przy włączaniu podstawki) pokręci się chwilę strzałka, nie minie 5 sekund i wywala mnie do pulpitu. Renaissance pojawia się wiersz polecenia na sekundę i znika bez efektu. Zaś Anno Domini niby tam się wypakowuje sekundę, ale nie widać efektów. Proszę o pomoc.