Mnie tam nie przeszkadza, śmiechowe, ale już kiedyś były problemy chociażby z Adolfem z Generała Italii. Mam nadzieję, że tym razem przejdzie ;]Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Wersja do druku
Mnie tam nie przeszkadza, śmiechowe, ale już kiedyś były problemy chociażby z Adolfem z Generała Italii. Mam nadzieję, że tym razem przejdzie ;]Cytat:
Zamieszczone przez glaca
A czemu miałby nie przejść? W oczy nie kłuje, nie siejesz poglądów adolfa więc może zostać.
Propagowanie nazizmu jest niezgodne z polską konstytucją i stanowi jej naruszenie, podobnie jak złamanie zasad regulaminu forum.Cytat:
A czemu miałby nie przejść?
Słownik PWN dla hasła 'propagować' - 'rozpowszechniać jakieś idee, myśli, przekonania.'
Trzymanie tańczącego Adolfa w avatarze jest propagowaniem idei nazistowskich.
Masz zdjąć ten gif w trybie natychmiastowym.
Adolf wpierniczający arbuza to też propagowanie nazizmu? :) Co innego postawic sobie w avka swastyke
A jakie on tu myśli idee rozpowszechnia? W podręcznikach do historii są zdjęcia Adolfa i to nawet konkretne a nie przeróbka jak tutaj. To ministerstwo też ma zmienić książki ?
Przebrzydły nazista.
LINCZ!!!
Posiadanie w avatarze symbolu totalitaryzmu ( jak w tym przypadku Hitlera ) jest niczym innym jak rozpowszechnianiem ( bynajmniej nie w celu naukowym ) wizerunku idioty, który wymordował miliony niewinnych osób. Wniosek - jest to forma propagowania nazizmu.
Nie będę na ten temat z nikim dyskutował. Glaca ma zdjąć ava.
Też mnie to dziwi szczerze powiedziawszy, ot komiczny obrazek ;)
A ja mam na avie, że tak powiem "stosunek" Juventusu do innych klubów 8-)
Jak ktoś sobie wstawi swastykę z myszką miki w dolnym rogu, to też będziesz protestował ? bo to przecież tylko humorystyczny obrazek ?
a jak owa myszka miki by sikała na swastyke to co ? :lol: