-
Re: Piłka Nożna
Hetman będzie trzeba Cię sprawdzić ;) czy czasem ip nie jest z warszafki :P Ja zawsze wierzę, że w następnych meczach też będzie dobrze. Świetnie grał Stilić, mecz bardzo dobry, dużo sytuacji bramkowych, szybkie tempo.
Muszę się paroma osobami dogadać i do Gdańska na mecz , bo chyba gramy u nich. W momencie zwycięstwa, zdajemy sobie sprawę, że kibicowanie drużynie, nawet gdy nie idzie, zostaje wynagrodzone :)
-
Wiesz lubię Lecha, ale teraz to jest jakaś masakra. Obecnie gra dla mnie inny klub niż rok temu.
-
Jaka druzyna nie zostanie mistrzem i tak potem w europejskich pucharach sie skompromituje :) Ze wam sie chce przezywac nasza rodzima liga kopaczy-amatorow :)
-
nasza liga, jaka jest, taka jest :roll: ale kibicując polskiej drużynie, jesteś prawdziwym kibicem. chodzisz na mecze itp.a np. mecz Barcy dasz radę, nie ?
-
Nie, nie to wcale nie znaczy, zeby zaraz zaczac kibicowac Real czy Barcelone :)
Chodzi o to, ze polska liga to jedna wielka korupcja. Kibicowanie w takiej sytuacji chyba mija sie z celem, bo to oszukiwanie kibicow. Jezdzisz na mecze, kibicujesz, wspierasz klub, a decyzje i taka zapadaja prz zielonym stoliku, wiec jaki to ma sens? :)
Zreszta atmosfera na meczach tez jest taka sobie, kiedys sie wykosztowalem i poszedlem na mecz Valencia CF na Mestalla i to bylo cos :) Pomimo, ze byl to tylko mecz z Getafe to i tak w porownaniu do tego co jest na Lechii bes porownania :) Oczywiscie sobie zdaje sprawe z tego, ze nie ma co porownywac ligi hiszpanskiej i polskiej, no ale i tak... Jedyne co musze przyznac to to, ze i tak teraz na takiej Lechii jest zdecydowanie lepiej niz kilka lat temu z tego co slysze od znajomych, bo sam juz dawno nie bylem.
-
no korupcja jest, ale też nie można mówić, że wszędzie. ;)
-
Niektórzy by się zapytali : gdzie nie ma korupcji? Będzie krócej :mrgreen:
-
To tez prawda, dzis wlasnie czytalem, ze Polska jest jednym z najbardziej skorumpowanych krajow w UE. Wiem, wiem ze zadna nowina, no ale tak tylko ;P Po prostu glownym hamulcem w rozwoju polskiej pilki jest PZPN i jezeli tam sie nie zmienia ludzie i to diametralnie, bez sentymentow to nigdzie sie nie zmieni.. Kiedys mialem kolezanke, ktorej brat byl sedzia w nizszych ligach okregowych i to co on opowiadal to wola o pomste do nieba. W skrocie mozna to okreslic, ze nawet jakby sie chcialo byc uczciwym to sie nie da, bo sie dostanie "po ryju", zniszcza samochod i ogolnie "nie pokazuja sie wiecej". To oczywiscie bylo kilka lat temu, ale patrzac na to co sie ostatnio dzieje wokol naszej pilki to watpie zeby cos sie zmienilo..
-
korupcja to jest dopiero w Ameryce płd. Poczytajcie Cejrowskiego ;)
-
Moze i tak, chociaz jak myslisz mRe jaki bylby wynik jakby sie spotkal Lech, czy Wisla z dajmy takim Boca Juniors :) 0-4 byloby malo :)
Poza tym my zyjemy w srodku Europy, a nie w Trzecim Swiecie :)