Kwestia przyzwyczajenia. :) Jak będzie źle, to wróce do czarnych linków.
Wersja do druku
Kwestia przyzwyczajenia. :) Jak będzie źle, to wróce do czarnych linków.
Spoko teraz każdy jest funkcjynym :devil:.
A to akurat dopracuje w kolejnych aktualizacjach:) Dopasowuje kolorystykę pod logo po prostu. :)
Mam nadzieję, że poprawiony styl bez niedoróbek przegląda się wygodniej, bo nawet sposób wyświetlania postów został poprawiony.
W sumie, to można by zmienić ikonkę rzymskiego hełmu na coś pasującego do aktualnej części, np:
Spoiler:
Według mnie hełm wygląda lepiej. Co jak co ale to dopiero pierwszy total war w klimatach fantasy i nie którym może się średnio spodobać taka zmiana. (Mi osobiście by nie przeszkadzało)
Mi też się hełm podoba, ale jest mało aktualny. Moim zdaniem można dawać coś związanego z najnowszą częścią albo coś uniwersalnego (np. logo forum).
Logo to dobry pomysł :ok:
Jak dla mnie czerwone linki to jakaś pomyłka, a menu w prawym górnym rogu, gdzie wszystko było przezroczyste a teraz też jest czerwone albo żółte to wygląda jakbym dostała bana czy coś, normalnie się przeraziłem jak się zalogowałem. Było zdecydowanie lepiej z przezroczystością.
Będzie logo forum. We wtorkowej aktualizacji się zmieni. Gorne menu będzie na czerwono. Zolty pojawi się gdy dostaniemy jakieś powiadomienie/wiadomość. Kwestia przyzwyczajenia do wyglądu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk