Ależ nie ma sprawy. ;) Proponowałbym, abyś będąc świeżym wziął najpierw jedną, MAX dwie kampanie. Wybierz sobie coś z tego co dopiero zostało zaproponowane jako do wzięcia.
Wersja do druku
Ależ nie ma sprawy. ;) Proponowałbym, abyś będąc świeżym wziął najpierw jedną, MAX dwie kampanie. Wybierz sobie coś z tego co dopiero zostało zaproponowane jako do wzięcia.
Wobec Tego moim pragnieniem byłoby objąć Panowanie nad półwyspem Iberyjskim!
No to Blackhand, jako MG WKO34, będzie miał dla ciebie hasło.
A to nie jest wolna w WKO 33?
Cholera. x) Pomyliło mi się. Hasło miał gracz - Profesor, tylko że on nie odpowiada... Kolejny byłby Seba - były MG, co też sobie poszedł. Może jeszcze ma hasło.
Jak ktokolwiek będzie mieć jakiekolwiek hasło do czegokolwiek to proszę mi wysłać :)
Wyjeżdżam na tydzień, ale pheh, i tak wszyscy spóźniają, to co mi tam. To nie jest ważne, aby się trzymać czasu. Wiecie, jak on mógł to i ja mogę.
(To tak apropo mojej renowacji duchowej :D)
No ale na poważnie (swoją drogą, zdałem sobie sprawę, w jak małej ilości KO ostatnio jestem :o ), tak to wygląda:
- WKO 30 - mam jakieś przeczucie że tura do mnie nie dojdzie,
- WKO 31 - gdyby świat zaczął się walić i tura do mnie doszła, to poprosiłem Maryniasza żeby zrobił,
- WKO 33 - do mojej kolejki jeszcze jakieś 10 państw, jak do mnie dojdzie przed powrotem to po takim wysiłku każdemu przyda się chwila odpoczynku, :D
- WKO 34 - wybaczcie panowie, raczej nic nie przeklikam, :(
- MKO 23 - właśnie zrobiłem turę, więc luzik.
O, wróżbito! Jak masz takie psioniczne uzdolnienia, to może hasło papy uda ci się wyciągnąć z otchłani piekieł? 8-)Cytat:
- WKO 30 - mam jakieś przeczucie że tura do mnie nie dojdzie,
Pewnie!
Niestety nie przeklikam, tury nie da się ściągnąć, wygasło. :(
viewtopic.php?f=337&t=7650&p=344127#p344127
A proszę bardzo.
Przejąłem Maurów w WKO 34 i Kijów w mko 33
Jakby bylo jeszcze coś do oddania to chętnie przyjme :)
A Hiszpanii w wko33 nie? ;)
Nie zapalaj się tak. Pomalutku.
Mefisto , czy ty mówisz że Hiszpania jest wolna ? Bo jak tak to chętnie przejmę .
haslo do mko30 biz dalem juz medrcowi ktory byl pierwszy, ale tury nie zrobil juz od 4/5 dni. dalem tez markusowi ale chyba on gra kims tam. Wiec PainLord tobie tez dac haslo(dziwne to pw od ciebie jakbym tu nie wszedl to nie wiedzialbym o jakie panstwo ci chodzi)?
Włąśnie Hiszpani jeszcze nie ale chetnie bym zgarną :)
Jak chce ktoś to niech bierze to biz w mko30 sory ,ale ja się peniam grać tym państwem.Boję się ,że je po prostu spartole,nie mam doświadczenia do grania takim państwem sorki.
Tak więc niech Hiszpanię w WKO33 weźmie Pepryk, który nie ma chyba nawet ani jednej KO.
Maurów w WKO34 i Kijów w MKO33 niech bierze PainLord. Dwie KO na początek kariery i obycie z rozgrywką powinny być na razie ok. ;)
A Bizancjum w MKO30 WEZMĘ JA! Ale dajcie mi czas do końca czwartku. I poproszę zainteresowanych o udzielenie mi stosownych informacji dotyczących stanu faktycznego tej kampanii. Mapa Seby z tury siódmej chyba nie do końca odpowiada realiom. ^^
Order must sein.
@Mędrzec: Decyzja godna nazwy autora.
Mefisto proszę nie baw się językiem niemieckim :lol:
Ordnung muss sein ;)
Dokładnie. Porządek musi być, a nie jakiś tam Deutsche Wirtschaft. :mrgreen:
Et tu Domenie ?
Nie znasz się Pan, a buńczucznie wypowiadasz! :P
We Wrocławiu mamy swoisty żart słowny właśnie tak się przedstawiający. Ośmieszenie pruskiego drylu, porządku. I tak właśnie mówimy - "order" i "must". Dokładnie tak jak się czyta. (Prócz "sein")
Gwoli wyjaśnienia - dlaczego do czwartku z tym MKO30: Sesja. W czwartek egzamin, a jak wrócę to z przyjemnością i wolnością móc będę wziąć się za WYKON. ;)
Chciałbym wszystkim podziękować za wspólną zabawę ale nadszedł i na mnie czas.
Kończę swoją przygodę z kampaniami online
Hasła do:
Broken Crescent 18 - Bizancjum
wko31 - Dania
wko34- Litwa
mko23 - Mediolan
mko30 - Turcja
przekażę sojusznikom, do Turcji hasło wyślę Avasilowi
Jakby ktoś był zainteresowany to hasło mogę przekazać przez gg
Od dłuższego czasu miałem wrażenie, że zostałem "najpunktualniej" robiącym tury. Cierpliwość się moja wyczerpała, zapał przepadł a przyjemność z gry gdzieś się skończyła.
Bywajcie
Bywaj powodzenia w życiu.
Samo oddanie haseł nikogo wielce nie urządza, Zachar. Jeżeli nic cię nie pogania, to mógłbyś przynajmniej znaleźć zastępców. A tak to odchodzisz podobnie jak Marat. :?
Wolna jest Polska w mko30. Silne państwo! Wojna z Kijowem i Bizancjum.
wcale nie takie silne. Wojna jeszcze z Niemcami, skarbiec na dużym minusie. Lepiej znaleźć kogoś na Turcję, skoro Zachar zrezygnował. Turcja ma prawie pół mapy i jest najsilniejszym państwem w grze.
Polska w MKO 30 to tylko kwestia 2-3 tur aż zostanie wchłonięta przez Kijów i Bizancjum, wystarczy powiedzieć żeby Dania, sojusznik Polski wykonał te ostatnie tury.
Tak jak Matisek powiedział, Turcja ma znacznie większy priorytet
Mogę wziąć coś z MKO. Miałem nie brać, bo tym jak zostałem potraktowany w pewnej KO, ale skoro kolejna osoba odchodzi to wezmę Turcję z MK 30 i coś jeszcze.
Bez przesady, aż tak słabo nią nie gram ;)Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Zwiastunie możesz wziąć ostatnie wolne państwo w mko33- Gruzję. Akurat jej tura. Hasło ma ProNoob. Nie orientuję się w jakim Gruzja jest stanie, ale przypuszczam, że w dobrym.
W ogóle nikt mi nie powiedział w jakim Polska jest stanie. :o W ogóle informacje dostałem o tej kampanii skąpe. To i myślałem, że dalej zajmuje Polskę, Węgry i Czechy... No i te 5 armii robi wrażenie.
Przydałoby sie żeby ktoś wziął Gruzje w mko 33 teraz jest jej tura...
Jako że nikt nie zgłasza czy coś zajmuje pytam:
Jakieś wolne nacje gdzieś ?
Zaznaczam że odpadają: WKO 30,33,34 MKO 23,29,30 i BC 17,18
wko31 - Dania.
Do kogo po hasło ?
Przejrzyj stronę. :P
Nie macie namiarów na Wwmwe 2 02b to co jest w serwisie to wygasło i co tam jeszcze sie instalowało?
j.w.
viewtopic.php?f=3&t=3161&p=343633#p343633
Poniżej są chyba wszystkie potrzebne pliki.
Jeśli bierzesz, to rób turę, bo właśnie tura Turcji.Cytat:
Zamieszczone przez Zwiastun