Taka rodzima Barca ;) :lol: ...oczywiscie @odi zaraz wyskoczy z tekstem ze dzialacze Dumy Katalonii narzucili swoje barwy slaskiemu klubowi :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Wersja do druku
Taka rodzima Barca ;) :lol: ...oczywiscie @odi zaraz wyskoczy z tekstem ze dzialacze Dumy Katalonii narzucili swoje barwy slaskiemu klubowi :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Ciekawi mnie co pokarzą w pucharach europejskich. Liczę, że któraś z tych drużyn powtórzy albo nawet przebiję osiągniecie Lecha ^^ Na prawdę się piłkarze rozkręcili w tych meczach :D
zajebista kolejka, prawie, bo Lech nie gra w pucharach, a było blisko, jak Ruch prowadził. 26 goli z tego, co liczę, świetny wynik, 3 wygrane po 4:0, jedna 5:0 :lol: Śląsk propsy, cudowna odmiana i zaczynam się przekonywać, że być może dobrze, że gra w pucharach, bo o ile Lenczyk zostanie, to faktycznie mogą kogoś tam zaskoczyć w eliminacjach. Za to po Jadze nie spodziewam się niczego, Probierz odejdzie, wzmocnień pewnie nie będzie, chyba że kupią jakieś pionki, ech. Wojciechowski może sobie pluć w brodę, że tak późno zatrudnił Ziela, bo ten po objęciu Polonii zmienił jej grę diametralnie, bilans 7 - 2 - 2 z tego co pamiętam, albo coś w tym stylu. Wisła myślami pewnie była już przy fecie, jestem dość spokojny o nią, btw co ten Siwakow robił na prawej obronie :eek: ? myślałem, że to pomocnik czy nawet napastnik. Zaskakująca decyzja o zostaniu Skorży, może ten Słowak faktycznie coś pokomplikował, ale w sumie od czasu wygrania pucharu, gdy zeszła presja, Legia grała naprawdę elegancko, dobre przygotowanie kondycyjne, dużo bramek, ostatnie 2 mecze to pokazały (wiem, że grali ze spadkowiczami, ale w ch*j zmobilizowanymi, przynajmniej teoretycznie) i być może w pucharach się nie skompromituje, nie pamiętam już, to Skorża prowadził Wisłę gdy grała z Beitarem i Barceloną? Bo wtedy przygotował ją do sezonu przyzwoicie, zobaczymy jak to będzie.
E, jak można "niestety" widywać dużo bramek :shock: ? że niby źle że pada dużo goli? bez jaj.Cytat:
Ja niestety widuję, od momentu jak zacząłem po jednym ze spotkań Widzewa na którym byłem, uważniej przyglądać się temu co dzieje się na boisku....Dla mnie nic zaskakującego, i tylko podtrzymuje moje zdanie o naszej lidze :(
btw dość pewne źródła mówią, że Wisła planuje transfer kogoś naprawdę grubego, zawodnika, jakiego polska liga jeszcze nie widziała. i ogólnie na transfery ma być wydane ok 6 milionów euro, choć w to akurat trudno mi uwierzyć, Basałaj czy jak on tam ma to nie Wojciechowski.
Ten męski element ciała w poście kosztuje Cię ostrzeżenie. Wystarczy tych wulgaryzmów. Inni też niech mają na uwadze, co piszą w postach, bo ja to wszystko widzę-Maharbal
Żadna z tych czterech drużyn nie pokona Juventusu ani Manchesteru City, prawdopodobnie nawet takiego Dnipropietrowska, są na to po prostu za słabe. ,,Już zaczynam drżeć", żeby nasze drużyny nie trafiły przypadkiem na kluby z Estonii, a już nie daj wiadomo kto-z Azerbejdżanu :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Aro137
Powiedzmy sobie szczerze-Lech nie zasłużył w tym roku na grę w pucharach. Grali przez cały sezon dużo poniżej oczekiwań, i o ile w rundzie jesiennej można to było usprawiedliwiać zmęczeniem grą na naprawdę porządnym poziomie w lidze europy, o tyle po odpadnięciu należało się spodziewać raczej serii zwycięstw w lidze i zażartej walki o (wciąż jeszcze realne natenczas) mistrzostwo. A może i dobrze się stało? Czas w końcu sprowadzić bramkarza klasy europejskiej, który będzie grał równo przez cały sezon, a nie ,,w jednym meczu bronię wszystko a w drugim szmaty puszczam" jak Kotorowski czy Burić.Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Wygląda na to, że Bakero się nie sprawdził w roli trenera klubu z takimi aspiracjami. Cóż, przyjdą inni. Może Probierz albo Lenczyk :?:
trenerem zostanie IVAN :mrgreen:
http://oi51.tinypic.com/2n03k7m.jpg
SZACUN MISTRZU, jedyny pilkarz z jajami, i na dodatek obcokrajowiec ( co prawda Serbów traktuje jak braci, ale mimo wszystko zagraniczniak) zaden z polskich pilkarzy nie mial odwagi zalozyc koszulki, co za piczki :|
To był jeden z ciekawszych sezonów, jakie miałem okazję obserwować. Od czego tu zacząć. Jestem w takim stanie, że pomimo ogromnego sukcesu mojej ukochanej drużyny, zacznę od smutków. Szkoda naszej Barcelony, czyli Polonii Bytom. Ich gol z meczu z "Lechem", czy, niestety, nie zakończona golem 100% akcja z meczu z, bodaj, Arką, przejdą do historii, jako jedne z lepszych akcji tego sezonu. Także Arka. Spadli, upokorzyliśmy ich na koniec. Wielka radość, zniszczony wróg. I wtedy obejrzałem to. http://www.youtube.com/watch?v=S1G2T6Pv ... r_embedded Też ludzie z ambicjami, marzeniami - i wszystko padło, smutek, płacz. Tyle o spadkowiczach. Jeżeli chodzi o walkę o puchary - trochę żałuje, że to tylko tyle miejsc w tej naszej lidze. Śląsk wykazał niesamowitą determinację w gonieniu czołówki i zasłużył na ten sukces, tak samo Jadze - w kontekście gry w całym sezonie - ciężko byłoby odmówić prawa do pucharów. To samo Wisła, Legia, a mimo to miejsca zabrakło dla "Lecha", czy Lechii. Warto też zwrócić uwagę na Widzew, który przed dzisiejszą kolejką miałem za mocnego przeciwnika na przyszły sezon (a oczywiście dzisiejszy dzień może być tylko "podwiniętą nogą" - ale jakże istotną), tak jak Górnik. To co oni teraz wyprawiają na swoim stadionie, to miazga. Poza tym wiadomo - zawsze może zaskoczyć w przyszłym sezonie Bełchatów, Ruch i oczywiście "Polonia", która chyba wreszcie trafiła na "tego" trenera i będzie się rozkręcać. Z Cracovią nic nie wiadomo, Kielce są teraz słabiuteńkie. O nowych członkach ekstraklasy nie chce się wypowiadać, bo, przez te wszystkie sprawy licencyjne, zwyczajnie nie wiadomo kto to będzie.
W każdym bądź razie sezon był niesamowity, wyrównany. Teraz najważniejsze by naszych 4 pucharowiczów godnie zaprezentowało Polskę, na co liczę, bo żadnej z tych 4 drużyn nie można zarzucić, że znalazła się tam przypadkiem.
Chodzisz na mecze? Nie mam zamiaru wszczynać sprzeczki....,gratulacje dla twego zespołu za zajęcie drugiego miejsca, bo chyba kibicujesz Śląskowi, ale póki korupcji się nie pozbędziemy z polskiej kopanej, to ja zawsze będę podchodził z dystansem do tego, co dzieje się na boisku...Cytat:
Zamieszczone przez MateuszKL
Szlachetny, wyniki jak zawsze zweryfikują, co dane zespoły sobą prezentują na tle zagranicznych, dlatego może trzeba liczyć ...na cud(a) :cry:
Tak jak pisałem:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
:shock:
Fajnie jakby tak się stało. Najwyższy czas, żeby reputacja naszej ligi wzrosła. Oprócz tego Wisła chce kupić króla strzelców ligi Serbskiej - Ivicę Iliewa z Partizana. Taki Serbski Frankowski - w swojej lidze strzelił 13 bramek, ale za granicą grał straszne ogony.
Śmieci ściągają; dać młodym chłopakom ( młodzieżówek lub niższych lig pogarać w piłe ) a nie ładować obcokrajowców co wiele się nie różnią od naszych piłkarzy. Ale jakby Wisła Ruda ściągnęła to hmmm 8-) Lans.