A mnie tam pasuje taki słaby Juventus :twisted: 8-) Sprawiedliwości stało się zadość 8-)
Wersja do druku
A mnie tam pasuje taki słaby Juventus :twisted: 8-) Sprawiedliwości stało się zadość 8-)
Na celowniku Juve są Neymar i Aguero. Taki atak by wymiatał 8-)
Nie ma nawet odrobiny sprawiedliwości w tym co spotkało Juve.
http://www.pilka.pl/oficjalnie-calciopo ... ska-tytuly
Kara degradacji dla Juventusu była zbyt surowa, należało dać ujemne punkty, tak jak innym klubom. No ale mleko się rozlało.Cytat:
Bergamo potwierdził to, co powiedział cztery lata temu w początkowej fazie procesu Calciopoli. Działacz rozmawiał nie tylko z przedstawicielami skazanych: Juventusu, Milanu, Lazio, Fiorentiny i Regginy, ale i z szefami innych firm, takich jak Inter i Roma, które nigdy nie zostały pociągnięte do odpowiedzialności.
A co do transferów, coś tam się zaczyna dziać. Na razie przyszli za darmo Pirlo i Ziegler. Szwajcar to solidny boczny obrońca, jeden z lepszych w lidze. Z Pirlo nie wiąże zbyt wielkich nadziei, ale na lige powinien wystarczyć. Mówi się jeszcze o Bastosie z Lyonu i Liechtsteinerze z Lazio. Bastos chce do Juve, co wielokrotnie podkreślał, Lyon chce go opchnąć - choć to trochę dziwne, że nagle tacy chętni i wręcz sami zachęcają do kupna - może coś z nim nie tak, a może chcą wykorzystać ostatnią szanse na zarobienie kasy, bo gość ma już 28 lat i zostały mu dwa lata kontraktu. Transfer ma się dokonać na dniach, ale wczoraj pismaki coś donosiły, że nowy trener nie chce brazylijczyka. Pewnie to kolejne wymysły hien dziennikarskich. Zawodnik Lazio, kolejny solidny ligowy boczny obrońca, a na tych pozycjach Juve ma kłopoty od awansu do Serie A.
Na koniec coś z rodzaju science-fiction. Juventus chce Aguero. Fakty są na razie takie, że to tylko Turyńczycy wykonali jakikolwiek ruch i wysłali do Atletico fax z zapytanie o możliwość transferu. Na tym się na razie skończyło. Jeżeli jest coś na rzeczy, to obawiam się, że będą chcieli zbić coś z ceny, ale Atletico wyraźnie mówi, że za mniej niż 45 mln zapisane w klauzuli odejścia go nie puści. Skończy się pewnie tym, że wpadnie jakiś szejk i rzuci na stół 45 mln i będzie po zabawie.
Coś tam też się mówi o Dzsudzsaku ( moim faworycie na lewa pomoc ) i jeszcze o Becku, 23-letni obrońca i kapitan Hoffenheim.
To by było na tyle, wydaje się, że w końcu uda zbudować się solidny skład, który powalczy o awans do ligi mistrzów. Oczywiście o jakiejkolwiek walce z Barcą nie ma mowy, jeszcze trochę minie nim Juventus będzie mógł powalczyć o finał LM ;)
O Neymarze już chyba ucichło, ponoć jest dogadany z Chelsea. Teraz mówi się tylko o Aguero. Zresztą albo jeden, albo drugi, Juventusu nie stać na obu. Była też sprawa Teveza, ale ponoć odrzucił ofertę. Zarząd obiecał jakąś gwiazdę na otwarcie nowego stadionu. Pewnie skończy się na wypalonym Pirlo, albo gwieździe dla ubogich Bastosie.Cytat:
Na celowniku Juve są Neymar i Aguero. Taki atak by wymiatał
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
:?Cytat:
16 osób, wśród nich byli piłkarze włoskiej Serie A oraz działacze sportowi, zostało aresztowanych w środę we Włoszech w rezultacie dochodzenia w sprawie zakładów piłkarskich i ustawianych meczów w drugiej i trzeciej lidze.
No oby kupili Aguerro bo go nie chcę w Realu - za słaby jest 8-) A co do reszty to fakt, ale w sumie dalej nie widzę środka pomocy w Juve i jakiegoś kolesia z jajem od rozgrywania piły... :roll:
no rzeczywiście, śmieci, weź trochę ogarnij się :roll: a taki Miloš Krasić to naprawdę dobry zawodnik, też liczę na jakieś transfery, bo Juve powinno znowu walczyć o majstra i co najmniej ćwierćfinały lmCytat:
a teraz to jakieś śmiecie tam grają :cry:
O Neymarze już chyba ucichło, ponoć jest dogadany z Chelsea. Teraz mówi się tylko o Aguero. Zresztą albo jeden, albo drugi, Juventusu nie stać na obu. Była też sprawa Teveza, ale ponoć odrzucił ofertę. Zarząd obiecał jakąś gwiazdę na otwarcie nowego stadionu. Pewnie skończy się na wypalonym Pirlo, albo gwieździe dla ubogich Bastosie.[/quote:38q8t3tl]Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Nie to miałem na myśli. Ja w ogóle o tej sprawie zapomniałem :lol: :mrgreen:
W takim razie nie wiem co masz na myśli, raczej nic merytorycznego.
lol sam się ogarnij. Poza Chiellinim, Quagiarella i Milosem reszta jest do (...) - zupełnie nie ten poziom. Alex ciągle gra no ale ma już 37 lat więc nei jest to przyszłościowy zawodnik. Nawet Buffon ostatnie 3 sezony beznadziejne. Więc proponuje samemu trochę ogarniać temat a potem się innych czepiać...Cytat:
no rzeczywiście, śmieci, weź trochę ogarnij się a taki Miloš Krasić to naprawdę dobry zawodnik, też liczę na jakieś transfery, bo Juve powinno znowu walczyć o majstra i co najmniej ćwierćfinały lm
Myślę, że nie chciałbyś powiększyć konta o dodatkowe ostrzeżenie...? - Lena
Aguero a nie Aguerro.Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
A Juventus powinien stawiać na Giovinco, który jakiś czas temu zresztą wbił im gola, obijając się po wypożyczeniach...