Czyli doszliśmy do wniosków: zero DLC, 3 w 2020 roku, no nie źle się to zapowiada, nie ma co mòwić
Wersja do druku
Czyli doszliśmy do wniosków: zero DLC, 3 w 2020 roku, no nie źle się to zapowiada, nie ma co mòwić
Jak masz za dużo pieniędzy to możesz mi dać :) Zawsze można się bawić w mody
Nie aż tak dobrze nie jest. Ale braki w LL do W1 dobrze by było zapełnić
Dochodzę do tych samych wnioskòw, że gra klanem Skyre jest nudna. Szczegòlnie te nowe obrotòwki robią miazgę z bliska, a poza tym nie ma kogo bić w starym świecie
Gdzie są moje DLCeki do Warhammera II :( Tak naprawdę Race Pack z Piratami był trochę niewypałem, bo mały hype był na niego, a Lord Pack szybko się znudził.
Rozumiem do kogo pijesz, ale pamiętaj,że apetyt rośnie w miarę jedzenia-dali legendarnego bohatera to niech dają następnych
W tym miesiącu dostaniemy tylko FLC, niestety ma nam to wystarczyć aż do września...
https://www.reddit.com/r/totalwar/co...eveal/etwzopz/
O
FLC ma być jeszcze w tym tygodniu
https://us.v-cdn.net/5022456/uploads...7u1qvx3gla.png
Ta rozkopiska jest aktualna do wydania następnego dlc, czyli technicznie do września. Później mają dodać nowe podpunkty.
Tak więc jutro będziemy mieć albo tylko 1 nowego LL. Albo LL i rework.
W sumie jak widzę "some old friends", to się zaczynam zastanawiać nad tym czy CA się uczy na własnych błędach? Czy raczej nas (graczy) teraz troluje.
Jak dokładnie widać zmieniła się polityka flc. Z będzie razem z dlc na "O panie chłopi siem buntuja, trza na pozarcie tej hołocie coś dać".
A tak na poważnie to widać że planują mocną ofensywę 3K, póki chińczyki biorą. Ale nie wolno zostawić nowych/starych fanów młotka samym sobie.
Trochę słabo wygląda to że mamy tempo 1 dlc na 6 miesięcy.
I tak nie jest źle ze wsparciem starszych gier, bo TW jakby rozbiła się na trzy serie (historyczną, warhammerową oraz sagę) i w każdej coś tam, szybciej lub wolniej, niezależnie od pozostałych działa, czy to jakieś DLC, czy patche. Wcześniej nowa gra z serii praktycznie zabijała poprzednią, a teraz jakoś koegzystują. Chociaż wolałbym, żeby zwolnili tempo wydawania i bardziej skupiali się na uzupełnieniu maksymalnie danego tytułu, a potem branie się za następny.