Wydawało mi się, że ten temat jest o piłce nożnej, a nie o rasizmie.... ale chyba coś mi się przywidziało, bo już nie ma żadnych postów nie na temat :mrgreen:
Wersja do druku
Wydawało mi się, że ten temat jest o piłce nożnej, a nie o rasizmie.... ale chyba coś mi się przywidziało, bo już nie ma żadnych postów nie na temat :mrgreen:
:lol: :lol: prosze jaki zartowniś.
Argentyna wyszła jakimiś lokami na nas. W sumei mogliśmy wygrać więcej. Zobaczymy czy z Francją ugrają coś dobrego. Ktoś się orientuje jakim składem przyjadą do nas koloniści? Podobno ma być gruba ekipa: Benzema, Nasri, Ribery, Loris, Abidal etc ale nie wiem czy to prawda :?
Prawda, ale kto wybiegnie na boisko to inna bajka...Mam nadzieję płonną że Smuda będzie trzymał się jakiejś logiki w wypuszczaniu zawodników na murawę, już czas zakończyć z eksperymentami.
Kupą mości panowie :lol: Kupą na wroga.
No to jak taka ekipa do nas wbija to będzie ciekawie :lol: A gdzie mecz? (Bo meczyk otwarcia stadionu w Gdańsku nie będzie w Gdańsku tylko w Wawie chyba. :lol: :lol: - co za kraj ).
Mecz otwarcia stadionu w Gdańsku (Polska - Francja) odbędzie się na Legii. W związku z opóźnieniami na Stadionie Narodowym, jego mecz otwarcia (Polska - Niemcy) też odbędzie się gdzieś indziej, możliwe że w Gdańsku :lol:
:lol: Nie no przecież to normalne. W każdym kraju takie mecze otwarcia danego stadionu rozgrywa się na innych obiektach. Europejski trend :lol: :lol: Nam miłościwie panujący Donald chyba nie widzi w tym nic dziwnego. :lol:
Z tymi stadionami to są jaja. Mecz otwarcia stadionu w Gdańsku w Warszawie :lol: Mam nadzieje że na Euro nie będzie wtop.
Oni wstydu nie mają? :?
Wszystko :lol: Dzis to byl material na pierwszych stronach gazet w calym UK :D 8 lat z zona wlasnego brata :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Serialu z klopotami polskich stadionow ciag dalszy
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-m ... omosc.html
Na Wiśle to ładnie zasuwają z budową tego stadionu :lol: :lol: Usadzili takiego paskudnego, betonowego kloca ( to tylko ten w Poznaniu może się równać brzydotą ) i jeszcze nie są w stanie tego skończyć. Imo tymi wszystkimi inwestycjami powinna się zająć prokuratura.