Wersja pl jest, tak jak całej gry. Elite unit east, czy inne dlc mają w chwili instalacji taką wersję językową jaką ma ustawiona gra.
Wersja do druku
Wersja pl jest, tak jak całej gry. Elite unit east, czy inne dlc mają w chwili instalacji taką wersję językową jaką ma ustawiona gra.
Tak, większy. Najszybciej najeżdżając kursorem na fragment szlaku handlowego zaraz koło tego punktu przed dołączeniem nowego statku i zaraz po jego dołączeniu.
Witam czy w Empire-rze jest austrialia chodzi o mod czy jest jakiś ?
Czołem,
Czy ktoś jeszcze gra w ETW online? Włączam grę, klikam na grę wieloosobową ale po kliknięciu na sieć lokalną nikogo nie ma. Czy to znaczy ze gra umarła?
Mam jakieś dziwne lagi trwające 15min a czasem nawet kompletny crash przy turze imperium osmańskiego. Co prawda gram na darth modzie ale czytałem że i na zwykłej wersji to występuje przy około 80 turze. Rozwiązanie jest i proste i trudne bo trzeba zając Rumelię. Jako RON faktycznie mi to się udało i jest ok ale przy WB już to takie proste nie jest zwłaszcza że Turcy wbijają się już w Italię a oblegali nawet Wiedeń.
Witam, jako pierwszą frakcje wybrałem sobie Wielką Brytanię. Po kilku turach zostało zlecone mi zadanie "Zajmij prowincje ..." nagrodą za podporządkowanie sobie trzech regionów jest unia realna z Trzynastoma Koloniami.
Dość szybko wykonałem zadanie, ale nagrody nie ma.
Zająłem regiony i mam przyjazną opinię wśród Kolonistów - czyli spełniłem warunki zadania. Co poszło nie tak?
W opisie tej misji jest wzmianka, że po spełnieniu warunków koloniści mogą przyłączyć się do terytorium Wielkiej Brytanii, widocznie miałeś pecha i mimo ukończenia misji koloniści nie dołączyli do ciebie. Ja, także ostatnio gram Wielka Brytanią i wczoraj ukończyłem wyżej wymienioną misję ale trzynaście kolonii zostało włączone do mojego terytorium.
No cóż może to równie dobrze załatwić siłą.
Dzięki za odpowiedź!
Czy da się ustawić w bitwie gracza fundusze samemu,nie korzystając z opcji duże lub średnie (jak na przykład w Romie 2 gdzie dało się użyć opcję własne i wpisać kwotę?)