-
Re: Wiedźmin 2
Dzięki ;)
Swoją drogą jakoś teraz wychodzi rozszerzona do W2, ponad 3h gry więcej i pełno innych poprawek. To + dotychczasowe patche i coś czuję, że po roku, w porównaniu do wersji 1.0 będę grał w zupełnie inną grę :D
Do tego po raz kolejny pragnę pochwalić redów za politykę wobec fanów...nikt ich nie przebije, wszystko darmowe!
-
Ja przyznaję że swoją przygodę z Wiedźminem 2 zacząłem dopiero po patchu 2.0 i nie żałuję tego bo tak samo postąpiłem w przypadku Empire i Napoleon które dopiero po x patch'ach stały się grywalne, oczywiście nie mówię że Wiedźmin 2 w wersji 1.0 był niegrywalny ale po opiniach uznałem że brakuje mi tego "ostatniego szlifu" więc żeby nie zmarnować sobie ochotę do gry przez bugi/błędy/przeoczenia poczekałem sobie do patcha 2.0 i zaraz przeszedłem na poziomie "normalnym" zarówno ścieżkę Roche'a jak i Iorwetha (po prostu wczytałem save w odpowiednim momencie). Po tej małej "sesji" okazało się że wyszedł już patch 2.1 :mrgreen: ale już powiedziałem stanowczo nie, co za dużo to nie zdrowo, wolę wrócić do wieśka z własnej woli po jakimś czasie gdy przyjdzie mi ochota niż na siłę sprawdzać coraz to nowszy patch, ale no cóż Redzi nie chcą dać najwyraźniej nam spokoju 8-) Za edycję rozszerzoną zabiorę się w ten weekend (już sobie w przód załatwiam sprawy i przygotowuję się więcej w tygodni na maturę) i ponownie zagram zarówno ścieżką Niebieskich Pasów jak i Wiewiórek ale tym razem dla odmiany na poziomie mrocznym 8-) Ogólnie Redzi mają u mnie teraz spory zapas zaufania, zobaczymy co ich kolejne produkcje przyniosą (zarówno wiedźmińskie jak i zwyczajne).
-
Dwa i pół raza przeszedłem grę na 1.o i nielicząc jednego przypadku, gdy uciekając z twierdzy w czasie dialogu z ambasadorem zaczął mnie tłuc strażnik nie zauważyłem żadnych większych bugów. Można było spokojnie w zerówkę cisnąć, to nie tw, czy inny szajs ;) (który po patchach nie był tak dobry jak 1.0 w W2)
-
Po licznych zmaganiach, pobrałam łatkę. Zanim zainstaluję, chciałabym Was zapytać, czy są jakieś widoczne zmiany w "edycji rozszerzonej"?
-
Zmiany w sensie graficznym, ilości fps i takich rzeczach ? Ja osobiście nie zauważyłem żadnych zmian
-
Andzia, a zaobserwowałeś jakieś zwierzątka? Podobno je dodali :) Po instalacji podstawowej dodać patche, czy też te edycja rozszerzona już je zawiera?
-
Ja dodałem swego czasu patcha, a dziś walnąłem sobie z 10 giga rozszerzenia i chyba zacznę w końcu grać...o ile znajdę czas- Diablo 3 nadchodzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , zmiany są w readme i potwierdzają się już w zajefajnym intro :)
-
Domęczę Crysis 2 na x'ie i w końcu chyba sobie kupię Wiedźminka. Próbowałem podpiać pada pod pc ale nie udało się ,konsole rlz.
-
Polecam stronę do wykonania darmowej kopii zapasowej Wieśka. Fajna rzecz jak nie ma się przy sobie płyty, a chciałoby się pograć :)
http://www.gog.com/en/witcher2/backup/
-
Po wyjściu Edycji Rozszerzonej twórcy gry mogą sie uczciwie zabrać za Wieśka 3 :D