Można ;)
Wersja do druku
Można ;)
To może powiesz jak ? Skoro się pytam, to raczej oczekuję odpowiedzi...
zobacz sobe w dziale o modach, na 100% jest 1 który tak robi bo sam go kiedys miałem.
Pewnie nie powiem nic nowego, ale niedawno zaskoczyło mnie to, że gdy się wybierze opcję pokaż autorów, a następnie z niej wyjdzie, to w menu będzie grała muzyka z Medieval 2 Królestwa: America Campaign :)
Druga sprawa, czy mogę sobie jakoś skopiować te wszystkie patche do Empire Jeśli tak, to które to pliki? Jak pomyślę, że gdy zajdzie potrzeba ponownej instalacji, znów będę musiał ściągać godzinami te łatki, to mam ochotę walnąć głową w monitor.
ja mam pytanie.
czy jak mam w opcjach grafiki jakość "słaba", "średnia" a resztę mam zablokowaną, to czy można jakoś to odblokowac by zwiększyć jaosć grafiki? Bo mam taki problem, że jak oddale na maxa to mam kwadraty a nie ludzi
Masz za słabą grafikę :)
Cytat:
Zamieszczone przez koszters
Dokładnie słaba grafa Optymalna grafika pod Empire / Napoleona to Ge Force9800 gt 512 MB lub odpowiednik ATI oczywiście wszystko lepsze pozwala na grę na max detalach z wszystkimi bajerami włączonymi.
Właśnie ja mam GeForce 9800GT i wszystko na ultra.
no wlasnie komputer mam dobry tylko słaba karta (gram bez zacinek)
Dobra pytanie prosto z mostu z kategorii początkujących-jak odblokowac wszystkie nacje. Szukalem w google i na forum, znalazlem tylko viewtopic.php?f=15&t=2966 ale nic mi to nie pomoglo, gdyz nie mogę rozpakować tego pliku najnowszym winrarem-jesli ktos sie odpowie do tego tematu, proszę o przetestowanie czy dziala i proszę o odpowiedz...