Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
To tak samo w takim razie szukamy osoby do zastąpienia ACN w grze Norwegią w Krzyżakach 42:
viewtopic.php?f=414&t=9962
Póki co tury za Norwegię może robić Matisek, ale wolałbym żeby nie grał dwoma frakcjami zbyt długo.
Więc jak ktoś jest chętny to pisać.
Nie będzie mnie od 12.05.12 do 14.05.12 .
Wylatuje jutro do Bukaresztu. Wracam w poniedziałek wieczorem.Jakby doszła do mnie jakaś tura ( w co szczerze wątpię) to proszę o cierpliwość :)
Już wróciłem,postaram się nadrobić zaległości,dziękuje za wszystkim którzy mnie zastępowali przez ten czas :)
Polska w WK29.
Jednoze słabszych państw w grze, z małą ilością prowincji, lecz posiadające potężnych sojuszników i względny spokój. Po ciężkich wojnach sytuacja ustabilizowana, państwo stać obecnie na wystawienie pełnej armii, jako dodatek do sił potężniejszych aliantów.
Z jednej strony nacja raczej dla wyjadacza, choć z drugiej strony na ew. nowicjuszu nie będzie ciążyła wielka odpowiedzialność i jego upadek nie powinien wpłynąć na losy wojny.
Zobowiązuje nowego gracza do utrzymania obecnych sojuszy i porozumień.
Po hasło zapraszam na PW.
mko23 - gruzja, 3 tura, dyplomacje widać w ambie.
Niniejszym ogłaszam że wyjeżdżam na biwak i dopiero w czwartek z rana wracam, jako że to tylko 3 dni, prosiłbym o wstrzymanie tur (jeśli dojdą do mnie) aż do czasu mego powrotu
Bardzo przepraszam za wszelkie opóźnienia w wykonywaniu tur, mam awarie komputera.Prawdopodobnie jutro będę mógł robić tury
Mam już sprawny komputer tak więc zabieram się za robienie tur :)
Oddam Polskę w MKO XXIV ponieważ zgubiłem płytę i za nic nie mogę jej znaleźć :(
Sytuacja dość dobra z tego co pamiętam to podbiłem już Szczecin Toruń i Wrocław. Sieć sojuszy pozwala na spokojny rozwój. Po hasło zapraszam na pw lub do trzymacza haseł czyli ACN