Re: PROBLEMY TECHNICZNE Z GRĄ I STEAM
Witam! Jestem początkującym więc proszę o zrozumienie. Oto moje pytanie/problem. Dotychczas grałem tylko w kampaniach, wczoraj spróbowałem swoich sił w dziale 'gra wieloosobowa'. Zagrałem raz szybką bitwę ale w czasie gry opuściłem grę przed jej końcem, następnie wszedłem w moje statystyki i miałem rozegranych 2 gry zamiast 1, wiec czy jest to błąd czy kara za opuszczenie gry przed czasem. Ewentualnie czy w dziale 'gra wieloosobowa' opcja 'praktyki' też jest liczona do licznika gier wieloosobowych?
Witam! Nigdy wcześniej się to nie działo, ale od pewnego czasu, od niedawna, gram, gram, a w końcu nacisnę "koniec tury". I tak, jakby był koniec tury (nie mogę włączyć dyplomacji), ale ruszam kamerą i nic się nie dzieje. Przeinstalować grę? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
Synchronizacje plików gry we steamie na początek.
Prawy przycisk na tytule gry w bibliotece Steam (library), właściwości (properites), weryfikacja integralności (verify integrity of game cache...) :roll:
dalej to samo. Nie wiem, czy to nie przez to , że dałem poziom trudności gry w górę. Co robić?
Najprawdopodobniej miałem rację, bo teraz zmieniłem na najwyższy poziom trudność kampanii, a bitwy zmniejszyłem do średniego i gram. Sieka jak nic! Już 3 razy atakowałem Sztockholm anglikami:)! pozdrawiam!
POMÓŻCIE, NIE DAM RADY GRAĆ NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE, A ŚREDNI TO ZA MAŁO. TERAZ GRAŁEM NA WYSOKIM I DALEJ TO SAMO.
przeinstaluj grę a nie się baw...ewidentnie coś namieszane w plikach jest. ;)
Ja miałem ciekawy problem ze STEAM-em. Od pamiętnej chwili gdy zażądał ode mnie akceptacji nowego regulaminu (wszyscy pamiętamy już nie mamy gier tylko licencje) twardo mówiłem "NIE". Nie muszę grać w gry na STEAMie, żeby przeżyć, nawet mimo tego, że mam tam około 10 tytułów.
Przez wiele miesięcy klikałem ciągle "nie akcpetuję" w nadziei, że KE i PE w końcu wprowadzą prawo przez które to STEAM się ugnie. Aż tu nagle miesiąc temu, po włączeniu komputera zamiast tradycyjnego komunikatu z regulaminem do zaakceptowania włączył się sam STEAM gotowy do akcji, jakbym zaakceptował regulamin.
Słowem, sam sobie go zaakceptował i to nie w mojej przytomności :O
Proszę o pomoc chcę sobie właczyć gre uruchamia sie głowne menu to samo z Napoleonem klikam wczytaj bitwe kampnie nowa kampanie odrazu wyskakuje błąd systemowy przeinstalowałem i dalej to samo tak to jest kupywać oryginalną grę :P
Witam.Mam pewien problem, kiedy klikam na koniec tury (jest chyba 1738 , gram Francją) to wszystko się zwiesza mogę ruszać tylko kursorem a gry mi nawet nie wywala żadnego błedu poprostu wszystko się zacina . Próbowałem grać z innego savea i sprawdzałem spójność plików gry . Nie mam pojęcia co robić :cry: (a i gram na darthmodzie)