Jest możliwość przeniesienia savów z 2 do 3. Nie wiem jak to dziła, dziś przysiądę do wiedźmina dopiero wieczorem. :)
BTW śmiga w 50 (minimum) klatkach na ustawieniach uber. :)
Wersja do druku
Jest możliwość przeniesienia savów z 2 do 3. Nie wiem jak to dziła, dziś przysiądę do wiedźmina dopiero wieczorem. :)
BTW śmiga w 50 (minimum) klatkach na ustawieniach uber. :)
W jakiej rozdzielczości grasz?
I jakie masz bebechy w swojej maszynie?
Sam sie zastanawiam jak to będzie chodzić na moim gtx 660 ti. Nie wiem czy kupować ;/ Cieszyłbym się jakby było jakieś demo na którym mógłbym sprawdzić ustawienia i jak to mniej więcej wygląda.
EDIT: Sprzęt Pampy macie w jego podpisie. Z tego co wiem jeszcze sie nie przesiadł na gtx 970.
EDIT 2: Na jakim sprzęcie Ty grasz Asur?
EDIT 3: Znalazłem coś takiego więc jestem dobrej myśli https://www.youtube.com/watch?v=9Iky9tLuXFY
Rozdziałka 1600x900, śmiga bardzo fajnie szkoda że dopiero jutro sobie tak dłużej posiedzę. Ogólnie 770 w wersji 4GB daje radę bez problemu, a na 970 przesiadam się dopiero w przyszłym miesiącu to dam znać jak działa na niej.
EDIT: Bardzo ważne! Gram bez Nvidia hairworks!
Jeżeli będzie fajnie chodzić to może sam kupię. Zasilacz mam mocny to powinien dać sobie z nią radę. Jutro może kupie gre w sklepie bo mam nadzieję że będzie jako tako ładnie chodzić :P
Musiałbym poszukać specyfikacji kompa. Rome 2 na najwyższych ustawieniach się mi przycinał, Wiesiek 3 na automatycznych (nie grzebałem w ustawieniach, więc nawet nie wiem na jakich gram) hula aż miło.
Dzisiaj wpadłem na coś takiego: https://www.youtube.com/watch?v=O2mJaYQhaYc
To niesamowite jak ta gra wygląda na niskich detalach! Ale mimo to chciałbym się upewnić czy to faktycznie prawda. Mógłbym prosić aby ktoś z Was w wolnej chwili obczaił jak rzeczywiście gra prezentuje się na najniższych detalach?:)
I kolejne pytanie, czy mój radeon 7850 2gb uciągnie czy zaliczy dziki zgon?
Specyfikacja mojego kompa:
Procesor Core I5 2500K 3,3GHz LGA 1155 BOX
Płyta ASUS P8P67-M R3,0 Intel P67 LGA 1155
Grafika ASUS GeForce GTX580 1536MB DDR5
Pamięć KINGSTON HyperX KHX 1333C9D3B1K2/8G
HDD CAVIAR GREEN 2TB WD20EARX SATA III 64
Nie wiem jak Radeony, nie będę grzebał w ustawieniach grafiki by je zwiększać/zmniejszać - jestem zadowolony z tego, jak się mi gra na automatycznym ustawieniu.
Czyli Redzi postarali się z optymalizacją skoro ładnie chodzi na kartach słabszych od gtx 660 :P