domyślam się, że to reakcja Glacy na dyskusję nt. Che Guevary i jego wizerunku. Jednak wolałbym nie musieć oglądać adolfa... Glacę stać na lepszego ava! np. coś artystyczno-nonkonformistycznego...?
Wersja do druku
domyślam się, że to reakcja Glacy na dyskusję nt. Che Guevary i jego wizerunku. Jednak wolałbym nie musieć oglądać adolfa... Glacę stać na lepszego ava! np. coś artystyczno-nonkonformistycznego...?
Jeżeli to było pytanie do mnie, to nie, nie będe protestował w takim wypadku. Po prostu mi to zwisa i powiewa ;)
A wiesz jakie inne kluby mają stosunek do Juve ? to taka włoska legła :mrgreen: też najpierw młoda k** a potem stara dama :D
Co do Adofla, to chyba troszkę Glacę znam i nie sądzę, żeby propagował on jakieś poglądy nazistowskie. ( Tak, pamiętam, że Drakul też miał w avku Hitlera i mu to wypomniałem).
edit: chociaż mimo wszystko Hitler nie kojarzy mi się za dobrze, człowiek przez którego cierpiały miliony rodzin, Waszych też.
Przyznam szczerze konkretny avatar, chyba jeden z niewielu, które podobają mi się na tym forum (od razu mała uwaga do Witii: nie, twój poprzedni pedofilski gif nie był fajny). No i przy okazji świetna postać w grze, niemal zawsze miałem ją w ekipie.Cytat:
Zamieszczone przez exar
Jej wygląd w filmiku (też swoją drogą kawał dobrej animacji) jest o wiele bardziej interesujący niż facjata w samej grze - tutaj ma pazur, a podczas rozgrywki wygląda jak licealna cichodajka. Co nie zmienia faktu, że nadal lepsza od Wynne.
A co do avka i podpisu glacy... cóż, zainteresowaliśmy się tym.
bleh. kazano mi zmienić. obrażanie hitlera jest niedozwolone!
Zmiana na największego z superbohaterów w historii :mrgreen:
hehe, więc właśnie coś takiego miałem na myśli Glaca... hehe
głupiego che też nie można obrażać?
a podpis? omg. jak wrzucę obraz przedstawiający jakiegoś męczennika chrzescijan to też kogoś obrażę..? jakoś teksty z wieszaniem komunistów i inne podobne nigdy nie były zabronione...
eee, chodziło mi, o to, że to artystyczno-nonkonformistyczne jest.. spokojnie..Cytat:
głupiego che też nie można obrażać?
to wydawalo mi się lepsze...
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/imag ... f3029c.jpg
wystarczy dodać melonik i...
http://i167.photobucket.com/albums/u148 ... 6_5254.jpg