Casillas jest 10 lat starszy, De Gea ma czas :).Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
Wersja do druku
Casillas jest 10 lat starszy, De Gea ma czas :).Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
Dzisiaj przyznawano licencję na grę w ekstraklasie dla ŁKS i Podbeskidzia. Podbeskidzie z racji nieodpowiedniego zaplecza zaplecza infrastrukturalnego oraz braku statusu spółki nie otrzymało licencji, a najbardziej rodowity z rodowitych Polskich klubów będzie grał w Bełchatowie, a nad finansami będzie czuwał PZPN. Oczywiście zrobią to co zawsze mają z przepisów i będą grać u siebie jak to bywało we wcześniejszych latach.
Kto będzie zatem grał w Ekstraklasie? Kolejne Flota i Sandecja odpadają, Piast ma stadion w budowie, kolejna jest Warta i jeśliby weszła mielibyśmy kolejne derby w Polsce.
EDIT: Zaszyłem się dokładniej w przepisy i w takim wypadku, w Ekstraklasie zostałaby przedostatnia drużyna w tabeli czyli Arka.
I to miałem na myśli :)Cytat:
Zamieszczone przez Czik
Te przyznawanie licencji to jest poryta rzecz.
Nie da się zaprzeczyć.Cytat:
Zamieszczone przez MateuszKL
Co sezon wciaz ta sama spiewka ktora tylko udowadnia jak chciwy i pazerny jest pzpn...szkoda ze tak regorystystyczni nie sa wobec licencji sedziowskich ;)Cytat:
Zamieszczone przez MateuszKL
Ljuboja w Legii.... no to jest nawet coś, chociaż to kolo z "charakterem" i już swoje lata ma.
Co do licencji to dajcie spokój i tak je kluby, które wywalczyły awans dostaną... odwołania, odwołania do odwołań itd ;)
Ogór, 4 bramki na sezon średnio, ale i tak lepsze to, niż drugi Ogbuke albo kolejny wieczny rehabilitant. Ciekawe, czy Skorża zorientuje się, że trzeba grać na 2 napastników teraz, bo taktyka "długa na Hubnika" nie przynosi wybitnych rezultatów :D. Ale ogólnie patrząc na poprzednie dokonania sztabu Legii z lat ostatnich, ten Ljuboja jest całkiem dobrym transferem, chociaż fakt, że konkurencji szczególnej nie ma. Że tak zacytuję komentarz kibica:Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
:DCytat:
Danijel - jesteś jedynym obcokrajowcem od paru lat, którego nie musimy sprawdzać w tranfermarktach czy innych wikipediach. My *...* wiemy kim jesteś. Siema, tam jest bramka i napierdalaj! Powodzenia!
Chociaż ja i tak wolałbym zostawić Mezengę - walnął 3 gole w 13 meczach grając praktycznie same końcówki, co IMO jest lepszym wynikiem niż 5 goli w 30, do tego jest młody i kiedyś byłby z niego zajebisty gracz. Z tym, że milion dolarów po ostatnim sezonie nikt za niego nie da :).
Wyłudzą parę łapówek i sprawa tajemniczo ucichnie :).Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Mierzejewski poszedł do Trabzonsporu. Cena - 5,25 mln euro i nowy rekord sprzedaży w Ekstraklasie.
Ekscentryczna radość bramkarza.
http://www.youtube.com/watch?v=yCLVm3Im ... r_embedded
A Balazs Dzsudzsak poszedł do... Anży Machaczakała. Gość ma na prawde papiery na wielkie granie, a tu poleciał do jakiegoś gówna. Ja rozumiem, liga rosyjska rośnie w siłe, Anża ma kase i wielkie ambicje ale na prawde, dziwna decyzja. Może chce pograć chłopak z Roberto Carlosem, kapitanem Anży :mrgreen:
wczoraj ogladalem jakis meczyk Anży z CSKA i na prawde az zal bylo patrzec na Carlosa, ktory musi znosic porazke 3-0 w 50 minucie
super za to Wagner Love, ciagle cos szarpal itp