Kolejny remis Argentyny.Tym razem 0:0 z Kolumbią.Albicelestes mają nóz na gardle.
Wersja do druku
Kolejny remis Argentyny.Tym razem 0:0 z Kolumbią.Albicelestes mają nóz na gardle.
Nie narzekaj, trzymają równą formę :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Rue
Mnie to cieszy :) Nie dlatego że Brazylia też grała słabo, ale nigdy jak pamiętam, odkąd kibicowałem Brazylii nie mogłem zmusić się do pozytywniejszego spojrzenia na Argentynę....Nawet tak zwany znawca futbolu południowoamerykańskiego jak dziennikarz Tomasz Wołek, do tego mnie nie namówił....Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Jednak żal zmarnowanego potencjału i to co wcześniej napisałem, a nie chciałem bawić się w jakąś wyrocznię, za mało teraz człowiek śledzi ichnie ligi, sprawdza się, brakuje Argentynie rozgrywającego i zobaczymy czy w Brazylii Ganso w końcu pokaże, to co do tej pory pokazywał w klubie, choćby troszeczkę :D
Nie wierzę w tą Jagiellonię. Jak można było dostać 2-0 od kazachskich pasterzy owiec? Nie ogarniam... Levadia przy tym się chowa.
:lol: :lol: :lol: pozdrawiaja pogromcy ManCity
Hmm, właśnie, jak wam poszło w eliminacjach LE?Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
A no tak, zapomniałem... Nie gracie w nich :D.
sadze, ze Irtysz pyknelibysmy nawet z bakero i manu na boisku
Sądzę, że Irtysz to pyknęłaby nawet i Pogoń Siedlce :D.Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Pierwsza kompromitacja w tych eliminacjach za nami i coś czuję, że na następne nie będziemy musieli długo czekać.