Uwielbiam te spiny ludzi, których klubiki nie dostały się do pucharów i teraz lamentują, że na pewno wszystkie polskie zagrają do dupy. 8-)
Wersja do druku
Uwielbiam te spiny ludzi, których klubiki nie dostały się do pucharów i teraz lamentują, że na pewno wszystkie polskie zagrają do dupy. 8-)
Stawiam piwo, że Legia zajdzie dalej od Śląska w tegorocznej LE, jazda jazda :D.Cytat:
Zamieszczone przez MateuszKL
Mialo byc po 450tys"na lebka" po przejsciu rundy kwalifikacyjnej ale jezeli u siebie z przewaga jednego zawodnika wygrywa sie ledwo 1-0 to pretensje nalezy miec do samych siebie :?
Borat i spolka dokopali Jadze i tyle po pucharach :x ...
Dlatego jak jest okazja, to przypominam, bez obrażania kibiców piłki nożnej, póki nie zlikwiduje się korupcji, od A-klasy po Grzegorza Lato, nie odfałszuje się poziomu piłki nożnej to taka sytuacja będzie się systematycznie powtarzała. Bardzo proszę mnie dobrze zrozumieć, ja nie mówię że Jaga, czy inne zespoły co zajęły miejsca do grania w europejskich pucharach korzystały z pomocy pozasportowej, nie dyskredytuję ich dorobku, ale byłem na kilku meczach o tzw. pietruszkę, stąd takie moje zdanie....Zawodnicy nie zmuszani do wysiłku wygrywają, nie budują pewnych cech potrzebnych w piłkarstwie i gdy spotykają się z...zaczyna się problem, często to nie kwestia wyszkolenia, ale tego co w głowie, jak powiedział w swej autobiografii Pele, a jest jej wydanie po polsku, mecze wygrywa się w szatni, w sumie, to nie tylko on to pewnie wymyślił...
Jako kibic Widzewa jestem smutny, bo brak pkt w eliminacjach eliminacji, to spadek w klasyfikacji, a to oznacza, ze.... :oops:
Wiem, ze to wszystko wiecie, ale ulżyło mi :( , a cóż innego można zrobić, nie chodzić na mecze? :oops:
zebys sie czasem nie.... poczekajmy, zobaczymy. oby na Dundee sie skonczylo. jeszcze nic nie zagraliscie, a na rozmaitych forach niezle podniecenie widze.Cytat:
Uwielbiam te spiny ludzi, których klubiki nie dostały się do pucharów i teraz lamentują, że na pewno wszystkie polskie zagrają do dupy.
Na papierze Śląsk nie wygląda jakoś mocno, ale mają naprawdę zgraną ekipę i dobrą serię zwycięstw. Uważam, że mogą zaskoczyć z Dundee, a Jaga? No cóż. Runda wiosenna pokazała, że się wypaliła.
Albo runda jesienna to był tylko przebłysk, a teraz drużyna wróci do przeciętności. Czas pokaże.Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
Śląsk ma właśnie ładną pakę, podsumujmy - stabilny zespół, w końcu z tego co pamiętam, za Lenczyka przegrał tylko raz. Diaz się rozkręcił, w sparingach ładuje ile wlezie, paru solidnych graczy jak Sobota, Mila, czy kontuzjowany obecnie Kaźmierczak, teraz kupili Cetnarskiego, który jest całkiem utalentowany, i napadziora, która grał co prawda w 2 lidze holenderskiej, ale wbił ... 29 bramek w 32 meczach (!), bardzo dobry wynik, w jednym spotkaniu strzelił 8 bramek, jakiś rekord chyba :lol: prawie wszystkie sparingi wygrane, i to nie tylko z ogórami, wygrał np. z mistrzem Chorwacji, Dinamem Zagrzeb. Do tego ostatni sparing, co prawda ze słoweńską drużyną, ale 1 ligową (a nie jakąś 3 czy 4) wygrał aż 7:0. Lenczyk da radę, wierzę. Postawa Legii jest wielką niewiadomą, może ona rozwalić porządną drużynę, jak i dostać od razu w 3 rundzie na własnym boisku tak, że już po dwumeczu.
Co do Wisły, ciekawie to wygląda, solidna kadra, baardzo szeroka ławka, spokojnie 2 jedenastki do wystawienia i obie poradziłyby sobie w ekstraklasie. Tacy zawodnicy jak Chavez, Melikson, Małecki, Genkow czy Kirm robią różnicę, do tego doszedł m.in. Biton, który w Izraelu i Belgii ładnie sobie radził i był propsowany, jest młody (23 lata), czy obrońca niedawno grający sporo w lidze mistrzów, albo król strzelców ligi serbskiej, a to jeszcze nie koniec. Podobno w razie awansu do 4 rundy eliminacji do lm (czyli ostatniej) Ciupał ma wyłożyć dodatkową ekstra kaskę na transfery, co może być decydujące.
Przegrał bodaj 4 razy. :PCytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Tego typu teksty widzę i słyszę niemal co rok. Że przyszedł taki i taki co to w lidze X strzelił Y bramek i na pewno w eliminacjach zrobi furę dobrej roboty.Cytat:
Tera znowu się będą żydami wysługiwać, k*** ich mać. Tak jakby w Polsce nie było już kim grać.
Będzie to decydujące tak samo jak wszystkie obiecanki-cacanki przez ostatnie 7 sezonów. Zresztą Wisła do 4 rundy nie dojdzie.Cytat:
A swoją drogą, co pozytywnego nam powiesz o występie Jagielloni, panie wieczny optymisto? 8-)