-
Z tego co pamiętam, to sejw normalnie się otworzy nawet jak tych plików nie ma, ale w następnej turze każdemu wyskoczą nadprogramowe deficyty budżetowe. Więc jeśli ich nie miałeś może bezpieczniej będzie jakbyś powtórzył turę? Te pliki co Domen wrzucał w poście #65 są chyba musowe żeby grało jak należy.
-
-
Skończył mi się wczoraj internet z telefonu, mogłem dopiero teraz doładować. Przepraszam, ale mocniej przedłużę. Prawdopodobnie dzisiaj nie będzie. Może rano.
-
A masz już te potrzebne pliki ??
-
Ja ciagle mam te wszystkie foldery, ale za dużo tego się zrobiło i już nie wiem które do czego.
descr.strat
descr.buildings
descr.units
I plik "zmiany" - to było to. Ale nie jestem pewien czy coś jeszcze.
-
Exporty (buildings i units) do folderu "teutonic / data", a "strat" do "teutonic / data / world / maps / campaign imperial_campaign".
I to chyba wszystko było.
-
-
-
No fajnie że wspomniałeś.
-
Mam jakieś problemy techniczne, chyba będę musiał zrobić reinstall Kingdoms... Czy Froya albo Man_Utd mogą zrobić za mnie turę w zastępstwie? Po hasło piszcie do mnie a gdyby mnie nie było to do MG. Z Polską mam chyba (?) jeszcze pona, ale proszę atakować te rebelie po Domenie i jeśli będzie okazja to Niemca też.