Ricardo
Po wyjściu z namiotu odwiązuje ogiera i go dosiada, czekając na pozostałych.
Wersja do druku
Ricardo
Po wyjściu z namiotu odwiązuje ogiera i go dosiada, czekając na pozostałych.
Rodrigo de Suarez
I on również odwiązuje swojego konia, po czym go dosiada.
Alejandro
Postąpił tak jak reszta Nic nudy przez cały dzień, jak dobrze. A będzie tylko ciekawiej hehe.
Mateo
Cieszę się Panie, że tak uważasz... Nie tylko wojownik i biegle władający mieczem jest coś wart, i nie zawiodę. Wnet się przekonacie Panie... Ukłonił się do Corteza i ruszył za resztą... Ciekawe czy mia siostrę he he he... Pomyślał Mateo....
Wszyscy
Szliście tak przez chwilę w milczeniu gdy nagle Wasz przewodnik odezwał się ni z tego ni z owego - Wiecie że wszyscy razem będziecie walczyć? Mało jeźdźców mamy,oj mało.....,a miłością do siebie to nie pałacie hehe
Inigo de Gastor
Nie wiem, kurwa, nie domyśliłem się wcześniej - odparł ponuro. Miło walczyć z towarzyszami, ale jeśli moi towarzysze takimi ćwokami... Ehh Boże dopomóż. Mam ochotę zabić ich wszystkich a nie łeb nadstawiać i do szarży z nimi ruszać. Jęzory poucinać rzyciodajkom chędożonym, w gardło wsadzić i mordy by zamknęli i podusili się przy okazji. Hehe, to wyobrażenie może mnie utrzyma przy znośnym humorze.
Rodrigo de Suarez
Najwyżej pozabijamy się nawzajem - odparł mu - Ano nie lubimy się za specjalnie. Jeden cwaniak, drugi sadysta jakiś chyba, trzeci to chyba pierdoła co życia nie zna, skoro nie wie co to masturbacja hehe, no i wiecznie marudzący i agresywny Inigo. Chociaż jak kocha swoją kobitę to nic dziwnego, że ma takie humorki. No nic, pieprzyć. Ja chce tylko, żeby nudno nie było, było co pić i aby dostało się mi sporo złota.
Ricardo
To ja już lepiej nie będę się odzywać bo panienka znowu walnie focha i zacznie wszystkich tarczą naparzać. Już po gębie i zachowaniu widać że jest wkurzony na cały świat...
Inigo de Gastor
A ten złamas się nie odzywa, w sumie jak tak myślę mogłem lepiej przycelować i mu tarczą zęby powybijać, ciekawie by mówił i wyglądał hehe. Cipencja hehehehe.
Ricardo
Nie oceniaj waść, czy pałamy do siebie miłością, czy nie, tylko prowadź nas do wolnych namiotów. Też musiał sobie temat drażliwy kurna obrać. I jeszcze ta menda się na mnie dziwnie patrzy.