Jak dotąd nikt oficjalnie nie zapowiedział że frakcja Krasnoludów Chaosu pojawi się w grze. Co więcej jako zwykłe DLC, bez rozszerzenia mapy na wschód, wręcz niemożliwe (tak samo jak Królestwa Ogrów).
Wersja do druku
Jak dotąd nikt oficjalnie nie zapowiedział że frakcja Krasnoludów Chaosu pojawi się w grze. Co więcej jako zwykłe DLC, bez rozszerzenia mapy na wschód, wręcz niemożliwe (tak samo jak Królestwa Ogrów).
Być może macie rację, dzięki za czujność i zwrócenie mi uwagi - wielkim ekspertem od lore Warhammera nie jestem. Poza podstawowymi armiami i paroma szczególnymi wypadkami (Kislev, Krasnoludy Chaosu) to rozeznanie mam niewielkie. Nie zmienia to jednak faktu, że Chaos mógłby być bardziej rozbudowany i uwzględniony jako 5 podstawowa frakcja, a nie DLC.
Jedno jest pewne: jeśli dalej nie będzie zapowiedzi, to pojawią się kolejne spekulacje które będą mylić tropy.
Myślę, że na zapowiedź i premierę nowego dodatku przyjdzie nam trochę poczekać. W przyszłym tygodniu zaczyna się letnia wyprzedaż i nie jest to dobry czas na ogłaszanie a tym bardziej wypuszczanie nowych rzeczy. Nawet jeśli chodzi tylko o DLC.
Narzekania ciąg dalszy. Jak będą robić takie długie przerwy między wydaniami FLC to nie wydadzą połowy do wydania następnego kontynentu. Chyba,że ich strategia wydawnicza jest taka: mamy już część FLC/DLC, ale nie wydajemy, bo zaczekamy, aż sprzedaż zacznie spadać. Wtedy wydamy pierwsze DLC z FLC- za darmo i tak w koło do następnego kontynentu.
Wydają szybko - źle, Wydają wolno - też źle. Naprawdę ciężko dogodzić graczom (także potencjalnym). A FLC już od Rome 2 były wydawane przeważnie w tym samym czasie co płatne DLC.
Mogę odpowiedzieć tylko w jeden sposób bo to taka cecha narodowa, w innych dziedzinach mama podobnie.
Załącznik 1542
A tak na poważnie to dlc na tydzień-dwa po premierze mówię nie, ale już po miesiącu to jak najbardziej.
Nie. Wydać mogą za miesiąc,wystarczy,żeby zapowiedzieli na kiedy. Rozumiem,że ,jeśli chodzi o Warhammera zostałem zaszufladkowany jako nie gracz i przy każdym moim poście będzie mi to wypominane.
Martwię się, że naszym przywódcą będzie Thanquol, a fluffowo niezbyt go lubię, bo w końcu lubię nieco Chaos i Zielonoskórych...
Bardzo chciałbym, żeby naszym przywódcą był Verminlord. :)