Hadvarze, będziecie grać taką samą rasą, wylosowaną przez sędziego.
Wersja do druku
Hadvarze, będziecie grać taką samą rasą, wylosowaną przez sędziego.
Ale tam piszę że sędzia tylko wybiera mapę, a frakcje pozostają takie same.
Jeżeli źle rozumiem to wytłumaczcie mi proszę :confused:
Edit: Właśnie, jakimi nacjami będziemy grać z poprzedniego meczu, bitwy były wtedy dwie, czyli 2 rasy, a teraz w fazie barażowej będzie tylko jedna, czyli 1 rasa :confused:
Pyrrus ma rację. Sędzia wylosuje frakcję, ktora posiadaja obaj gracze. Przypominam ze dzisiaj ostatni dzien III rundy.
Dobra, już rozumiem :)
A tak poza tym, jest już jakaś wstępna data kiedy rozpocznie się faza barażowa?
Poczekajmy aż chłopaki dograją dzisiaj zaległe mecze, bo nie wszystko jeszcze jasne. Obecnie chyba tylko w grupie A pożegnamy dwóch świetnych graczy, walka pozostałych trzecich miejsc o awans może być naprawdę pasjonująca. Prawdopodobnie zawodnicy z 3 punktami i z tą samą lokatą w tabeli stoczą krwawy bój. Mnie się to akurat podoba, bo nawet osoba która odpadnie, zdobędzie zawsze jakieś dodatkowe doświadczenie.
Edit: Na tę chwilę pewny awansu z trzeciego miejsca może być tylko Szymblok(4pkt).
Pyrrus ja mam 3 pkt.
Czekajcie,to ile punktów jest za zwycięstwo?
Znaczy 3 wygrane, jeżeli chodzi o punkty to bym musiał sprawdzić.
Edit: Jeżeli chodzi o pkt to faktycznie mam 4, sorry za wprowadzenie wątpliwości
3 wygrane bitwy, punkty masz 4, bo 3 za zwycięstwo i 1 za remis.
Z trzeciego miejsca do awansu wystarczą 3 punkty zdobyte z remisów, ponieważ w grupie B Kuba10007 ma 3 punkty z jednej wygranej, a w grupie A mamy na trzecim miejscu graczy z 2 punktami.
PS Oczywiście z wyjątkiem grupy C :]