Najprawdopodobniej wystarczy po prostu w Desr Strat zmienić datę rozpoczęcia z 1080 na 1500 i datę zakończenia na np:2013 :)
Wersja do druku
Najprawdopodobniej wystarczy po prostu w Desr Strat zmienić datę rozpoczęcia z 1080 na 1500 i datę zakończenia na np:2013 :)
Owszem, wystarczy zmienić datę. Nie wiem tylko, czemu miałoby to służyć? W podstawce nie ma aż tylu jednostek pasujących do tych czasów.
Jak miło odkryć, że nie tylko mojemu rozumowi się to wymyka. :)
Nie wystarczy zmienić daty, bo pewnie chodzi o to, żeby były od razu dostępne jednostki z tego czasu, czyli odpowiednio rozbudowane miasta i granice z tych czasów na tej samej mapce, nie ma ich wiele ale są. To może być fajne z tego względu, że niektórzy zdobywają pół europy i nie chce im się grać tak wielkim państwem zanim dojdą do możliwości gry tymi jednostkami :P
viewforum.php?f=33Cytat:
Zamieszczone przez Wald
Poszukuję moda, z grywalną kampanią traktującego o epoce napoleońskiej oraz modu który działby się w podobnych czasach co Empire Total War, ewentualnie jakieś mody skupiające się na jednym regionie, jak wojna północna czy walki w ameryce.
Interesują mnie także każde mody w których występuje broń palna, OiM2, 1648 i mod o Angielskiej wojnie domowej znam, słyszałem też o American Cyvil War, tylko nie wiem czy jest tam kampania.
Eras Total Conquest - kampania 1547.
Age of Discovery?
Secession Civil War?
Hej znacie jakiś mod gdzie jest bardzo dużo rebeliantów . Chodziło by mi o wielką mapę długa rozgrywkę a kraje by zaczęły z jak najmniejsza ilością miast a w okół nich rebelianci
Szukam moda poprawiającego AI w kampanii Królestw np. w Teutonic czy Crusades.
Jaki polecilibyście mod w którym tury szybko idą a nie tak jak np. Bellum Crucis gdzie się czeka i czeka?