Re: EUROPEAN WARS - realism-mod pod ETW
Witam
Mam takie pytanie. Pod jakim patchem działa najnowsza odsłona EW 0.6 i czy ten mod naprawia to co popsuł patch 1.5 w stosunku do 1.4 Chodzi mi dokładnie o to czy ten mod np. tworzy własną dyplomację, czy bazuje na tej z patcha.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
Cytat:
Zamieszczone przez piernik
Trzeba zaczynać kampanię od nowa?
No właśnie, trzeba?
raczej nie, bo mi savey sie normalnie ładują
Dziękuję i jeszcze raz życzę Wesołych Świąt! :D
Cytat:
Zamieszczone przez kretu19955
No to dostaliśmy prezent pod choinkę(właściwie pod empire ;) ) od KLA Salvo i reszty teamu European Wars.
EDIT:
Widziałem na forum european wars to działo wielolufowe. Zamierzacie je kiedyś zrobić i wprowadzić?
Które konkretnie masz na myśli? :)
Cytat:
Zamieszczone przez temruk
Cytat:
Zamieszczone przez piernik
Trzeba zaczynać kampanię od nowa?
No właśnie, trzeba?
Chyba nie. Mogą wystąpić jakieś małe komplikacje.
Cytat:
Zamieszczone przez marcel133
raczej nie, bo mi savey sie normalnie ładują
Cytat:
Zamieszczone przez Targo79
Witam
Mam takie pytanie. Pod jakim patchem działa najnowsza odsłona EW 0.6 i czy ten mod naprawia to co popsuł patch 1.5 w stosunku do 1.4 Chodzi mi dokładnie o to czy ten mod np. tworzy własną dyplomację, czy bazuje na tej z patcha.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
Mod jest pod najnowszego patcha a AI kampanii i bitewne bazuje na Darth Modzie. :)
Cytat:
Zamieszczone przez Hammmurabi
A czy będzie polska wersja czy zrezygnowaliście z niej ?
Oczywiście że będzie. :) W tej wersji powinieneś mieć nieco po polsku - zależy od plików które się nakładają.
Jak rozpoznać czy mod został dobrze wgrany? Przepraszam za trochę głupie pytanie, ale to mój pierwszy mod w empire TW:)
Żeby mod działał poprawnie to trzeba zainstalować wszystkie poprzednie wersje czy wystarczy European Wars 0.6 :?: :roll:
Prawdopodobnie tylko 0.6.
Przy każdej naszej wersji niewymagana jest poprzednia. :) Każda jest całością i nie wymaga nic więcej.
Moda można rozpoznać na różne sposoby. Włącz np. zwykłą bitwę na single i wybierz którąś z frakcji reskinowanych w modzie np. Prusy i zoabcz czy w rostrze są zmiany czy zestaw czystych jednostek. To szybki sposób.
Chodziło mi o to http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0125152540 Niby to wcześniej niż XVIII w, ale jak napisał kolega na waszym forum to byłoby coś unikatowego :D
Filmie Pan Wołodyjowski jak mnie pamięć nie myli używali czegoś podobnego:)