W WWmwE można grać bez wkładani płyty do napędu.
Wersja do druku
W WWmwE można grać bez wkładani płyty do napędu.
MKO 24 jest na podstawce.....
A to przepraszam nawet nie sprawdziłem ;)
Tak i na dodatek Sabal00 już przejął ode mnie hasło.
Wyjeżdżam jutro (poniedziałek) i nie będzie mnie do środy. Jeśli jakaś tura dojdzie do mnie w tym czasie, to proszę wszystkich, żeby poczekali, chociaż najpewniej turę byłbym w stanie zrobić dopiero w czwartek.
Nie ma mnie jutro przez cały dzień, jeśli coś do mnie dojdzie to postaram się około 1(w czwartek) zrobić.
Już wróciłem.:D
Dobra, panie i panowie, kończe zabawe z KO. Dość mam olewania wszystkich wokół którzy marnują czas, przez czyjąś głupote. Do tego niestety KO już mnie tak nie "bawią" jak kiedyś. To chyba starczy. Hasła przekazuje Joopiterowi, dziękuje wszystkim za wspólne granie, może kiedyś jeszcze wyjde z szafy ale nic nie obiecuje.
Zostawiam do obsady
Wk 29 - Turcja, świetnie rozwinięta, wojna z francją i HRE, ale jest sposobność do przełamania frontu. (Tutaj za mnie tury do znalezienia następcy mógłby wykonywać Amrod, hasło ma)
Wk 31 - Hiszpania, sojusz z Anglią, wojna z francją, zbliża się zapewne konfrontacja z Genuą. ( Tutaj najlepiej blackhand)
Mk21 - HRE, sojusz z Anglią, Litwą i Wenecją, wojna z Bizancjum (+ niedobitki francji), do przejęcia dla weterana, sytuacja trudna, ale jak najbardziej do ogarnięcia. (Tutaj któryś z sojuszników, chyba najlepiej Andzia, ale to Wam zostawiam do dogadania)
Ja i Kreygen jutro jedziemy na koncert LP do Wawy i wiadomo, że nas nie będzie. Jakbyśmy się nie pojawiali to znaczy, że nas kibole pobili ^^. W Brytania XXXIX Wyślę Mg hasło i wytyczne co ma robić podczas mojej nieobecności a XV MKO hmmm myślę, że jutro czy w niedzielę nie będzie naszych ruchów, chociaż jbc to zmieścimy się w czasie ;]
Żyjemy i zabieramy się za grę ;]
No chłopaki: Wyjeżdżam do Niemiec. Tutaj nie udało mi się wynająć/pożyczyć/kupić lapka. Jeżeli w Bremen też mi się to nie uda, a właściciele kafejek internetowych nie pozwolą mi zainstalować Medka na jednym z ich kompów, to przyjdzie mi rozstać się z KO na 2/3 miesiące.
W razie tej tragicznej awarii zostawiam KO:
Wko29 - Anglia - Maryniaszowi
Wko30 - Dania - Maryniaszowi
Wko31 - Maury - Mnilowi
Wko32 - Węgry - Maryniaszowi
Wko33 - Milan - Zacharowi
Mko22 - Turcja - Jankerowi
Krzyżacy XLV - dopiero się zaczyna, więc najlepiej znaleźć kogoś innego. (W razie AWARII)