-
Re: Co o mnie myslisz ?
Aztec.
Całkiem nowy użytkownik, ale sympatyczny i można z nim fajnie pogadać. Z naszych rozmów na czacie wynika że czytał Władcę Pierścieni i lubi świat stworzony przez Tolkiena :) Lubi średniowieczne pieśni, a co za tym idzie pewnie interesuje się historią. Pisze kulturalnie i bez błędów ortograficznych. Ma zamiłowanie do przeróżnych starych gier, i ceni sobie klimat oraz grywalność, które stawia nad grafikę, za co oczywiście plus ;)
-
Lwie Serce
User którego codziennie widzę na forum, czasami wręcz odnoszę wrażenie, że jest zarejestrowany tylko po to, żeby siedzieć na czacie :lol:
Z tego co wiem lubi Zakony rycerskie (a może ktoś inny :?: ).
Ma bliskie kontakty z moderatorem Eutychesem, co jest podejrzane(chociaż to może też nie on, strasznie mi się mylą z Pandrodoxem :mrgreen: )
-
ACN
Właściciel pomysłowego nicku :) aktywny gracz kampanii online( M2TW) oraz posiadacz bogatej wiedzy na temat innych gier( chyba głównie Wiedźmina) :D
-
Wald
Sympatyczny user, dobrze orientuje się w historii, autor przepięknego projektu wielkanocnej szaty graficznej forum ;)
Aktywny w wielu tematach forum, co się ceni :D
Chwała mu za odkopanie tego tematu! Wiwat! :D
-
McAbra kojarzy mi sie z "czarodziejskim" slowem,maniak topicu "Ostatnia litera" oraz posiadacz hipnotyzujacego podpisu ;)
-
zajac
Nick kojarzę od razu z bajką Wilk i Zając :)
Zgaduję, że jest hetero. W każdy zakamarek swego profilu powkładał zdjęcia pięknych pań, co się bardzo chwali!
Ogólnie mi - jako świeżemu użytkownikowi sprawia wrażenie "wszędobylskiego", który podejmie się każdej dyskusji na każdy temat i zrobi to z klasą :)
-
Profesor
Stosunkowo nowy, aczkolwiek bardzo sympatyczny i aktywny forumowicz. Profil nafaszerowany Monty Pythonem, co świadczy o zamiłowaniu do angielskiego (i nie tylko) humoru :) . Pierwszy konkwistador Rzeczpospolitej ;) , generalnie aktywny w kampaniach online. Czasem przemknie też w Ostatniej Literze.
-
Żakuj
Dobrze wygadany, ale tylko, gdy trzeba :lol:
-
Adriankowaty
User dość aktywny. Bardzo lubi kulturę i sztukę niemiecką. Czasem napisze
coś na Forum Romanum. Oprócz tego udziela się w NF i trochę w Tawernie.
-
McAbra - użytkownik aktywny, wygadany i inteligent.