Re: Polish Kingdom Mod - nowe i poprawione jednostki Polski
Witam. Jestem nowicjuszem jeśli chodzi o samą grę i to forum. Gram w Medievala 2 od paru miesięcy. Ostatnio pobrałem nową wersję Polish Kingdom Mod i w czasie gry zaintrygowała mnie pewne sytuacja - nie mogę wybudować kościołow a tym bardziej rekrutować księży. Czy to zamierzony efekt?
Oczywiście, że nie :) Nie spotkałem się z tym u siebie, to bardzo dziwne. Masz jakiś komunikat o błędzie w logu? Znajduje się on w folderze Medieval II/logs.
Witam pobrałem tego moda z poprawionymi jednostkami ze strony 1 na podstawkę Medka II. wersję 1.04.Zainstalowałem zgodnie z instrukcja odpalam i wyskakuje taki błąd "Medieval 2 Total War napotkał błąd" ktoś pomoże ?
Dlaczego ściągnąłeś starą wersję 1.04 zamiast nowszej 1.05? A jeśli interesuje Cię ten mod do kampanii teutonic, to na stronie 17 tego tematu znajdziesz link do mojej wersji, polecam, bo wprowadza sporo zmian ;)
mnie własnie interesuje do zwykłego medka 2 bo nie mam medka 2 królestwa.
Dodatek Królestwa jest obecnie wymagany praktycznie do każdego moda.
a do tego moda co jest na pierwszej stronie ? bo ani v 1.04 ani v 1.05 mi nie działa
A na pewno ściągnąłeś wersję na podstawkę Medievala? Instalacja wersji 1.05 jest bardzo prosta. A usunąłeś poprzednio zainstalowane pliki?
Tak usunałem wszystko jest zainstalowane jak trzeba i gdy próbuję odpalić występuje error CA_LIBS