Normalka przy torrentach. Uzależnione jest od seedujących i od programu jakim się posługujesz, nie mówiąc o szybkości łącza.
Wersja do druku
Normalka przy torrentach. Uzależnione jest od seedujących i od programu jakim się posługujesz, nie mówiąc o szybkości łącza.
A jaki polecacie ? Używam uTorrenta. Third Age ładnie szło, a tu taki problemik :P
Czy SS 6.3 zawiera RC,RR?
Żeby była jasność, bo faktycznie nie jest to takie oczywiste (i na TWcenter też nie łatwo to znaleźć).
Stainless Steel 6.3 zawiera w sobie zarówno Real Combat jak i Real Recruitment.
Tak właściwie liczy się nie tyle klient, co parametry łącza. Część dostawców internetu lubi utrudniać życie osobą korzystającym z sieci p2p.Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
uTorrent jest całkiem niezły i jeśli ci wcześniej dobrze działał to nawet jak zmienisz program to raczej nic nie działasz z problematycznym torrentem.
A czy jest może SS.6.3 Z inkorporowanymi już wszystkimi fix-ami? Bo dogrywanie wszystkiego osobno wydaje mi się z lekka problematyczne.
Proszę spróbować ;)Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=380006
Dzięki wielkie spróbujemy :DCytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Ok dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie. SS jest modem do medka dwa a czy zmienia też kingdoms.
Wersja 6.3 wymaga Kingdoms jesli o to pytasz, ale chyba nie zmienia żadnych ważnych plików ani w Med2 ani Kingdoms. Jedyne co zauważylem to zmiana flag kilku państw w kampanii krzyżackiej (Polska, HRE, Dania, rebelianci). Wydaje mi się też, że jeśli odblokowywałeś frakcje grzebiąc w dscr_strat to będziesz to musiał zrobić ponownie. Może jest więcej zmian ale ja zauważyłem tylko to, poza tym te nowe flagi są lepsze niż oryginalne.
Ehh miałem na myśli prościej mówiąc czy w SS są kampanie kingdoms :P