Za to nie popisali się z tłoczeniem płyt, ja i jakieś tysiące innych osób nie możemy zainstalować gry :) Redzi proponują ściągnięcie gry z GOGa, no kabaret. To po uj ja te płyty w pre-orderze kupowałem? Kompromitacja.
Wersja do druku
Za to nie popisali się z tłoczeniem płyt, ja i jakieś tysiące innych osób nie możemy zainstalować gry :) Redzi proponują ściągnięcie gry z GOGa, no kabaret. To po uj ja te płyty w pre-orderze kupowałem? Kompromitacja.
shay, tylko że GTX 580 jest porownywalny do 670 :p tak jak mój gtx 770 do 680 z tym że ciut lepszy :p i dalej 780 to 970 praktycznie (różnica niezauwazalna) tylko te karty z 60 na końcu są zwykle o 15% słabsze od 70 poprzedniej generacji. :P
Dzięki za info Pampa, zawsze sie gubię w tych oznaczeniach kart :P
Powiem Wam, że gra jest fenomenalna. Jedyne 2 błędy jakie znalazłem to jakaś nieważna wieśniaczka wniknęła w okno + płotka się zabugowała. Także jest ładnie jak na 10h gry. Walka okropnie mi się podoba, niestety w prologu jest jej niewiele. Warto wspomnieć o braku skalowania poziomów. Mając 2lvl, wlazłem na bagna po czym zaatakowała mnie grupa 7lvlowych wilków. Tylko taktyczny teren uchronił mnie przed śmiercią (trujące łatwopalne opary, pszczoły).
Ehh... takie piękne rzeczy piszecie. Z jednej strony ludzie piszą, że dobrze jest zoptymalizowana, że można grać na low spoko. Z drugiej wolałbym się cieszyć "pełną wersją" W3. Więc jednak trzymam się wymiany kompa i kupienia upakowanej wersji z dodatkami, która najpewniej się ukaże;)
Ja na nieco słabszej wersji komputera Pampy, grałem na ultra-wysokich.
Ja gram na średnio wysokich na gtx 660 ti i gra dla mnie wygląda obłędnie :P
Pierwsze 5 godzin gry za mną, gra wciąga jak diabli, musiałem się zmuszać żeby odejść od gry bo ,,jeszcze jedno zadanie dokończę" grafika bardzo fajna i nie licząc tego że całość musiałem ściągnąc z gogu to wszystko jest na mocne 8 z dużym plusem/10.
U mnie instalacja przebiegła bez problemu na całe szczęście. Dla próby obniżyłem wszystko na minimum w ustawieniach i gra dalej jest ładna :D Podejrzewam, że gdybym nie grał w full hd mógłbym podnieść niektóre ustawienia do uber.
A, i polecam grać padem od klocka ;D BTW wie ktoś jak robić screeny? Fraps podobno nie działa z wieśkiem.