Submod RR/RC Point Blanka jest na wersję 6.1 SS bez zaznaczonych opcji dostępnych przy instalacji patcha 6.1. Na 6.4 nie zadziała, 6.4 zawiera pewne elementy RR/RC ale wg mnie wersja Point Blanka na 6.1 jest lepsza od SS 6.4.
Wersja do druku
Submod RR/RC Point Blanka jest na wersję 6.1 SS bez zaznaczonych opcji dostępnych przy instalacji patcha 6.1. Na 6.4 nie zadziała, 6.4 zawiera pewne elementy RR/RC ale wg mnie wersja Point Blanka na 6.1 jest lepsza od SS 6.4.
A jeżeli wiesz to czym się różni wersja 6.1 od 6.4? chcę wiedzieć co stracę przerzucając się na 6.1 :P
To kwestia gustu. Poczytaj na forum na TWC. Możesz mieć obie wersje, mają osobne instalki i nazwy katalogów z modami też inne., o ile pamiętam.
Ok :P a podeślesz linka do pobrania tej modyfikacji? chodzi o sub moda ;P bo tutaj nie działają linki :<
Spróbuj na subforum submoda na TWC, ja nie mam innych linków niż takie jak są tam. Czasem TWC jest niedostępne. Nie gram już dawno w SS, bo za najlepsze uważam Bellum Crucis 6.3.
A co w BC jest takiego że uważasz je za lepsze ?:D
viewforum.php?f=367 sam poczytaj.
Ohh... nigdzie nie jest napisane... co dodaje... jak wygląda... i weź szukaj :P
viewtopic.php?f=367&t=8785 poradniki poczytaj z nich wynika, czemu Bellum Crucis zjada SS z butami.
Witam.
Piszę odnośnie niedziałających linków, nie ma jak ściągnąć moda. Ktoś kto się na tym zna, mógłby się tym zająć? Bardzo bym prosił ;)
Obecnie popsuł mi się mod SS 6.0 i wole po prostu ściągnąć najnowszą polską wersję, dziękuję ;)