A oto i obiecywane preview Węgier ;)
Wersja do druku
A oto i obiecywane preview Węgier ;)
Bardzo fajne jednostki i opis Węgier tez i historyczny i sensowny. A premiera kiedy na oko?
Część jednostek węgierskich będę jeszcze dopieszczał, np. rycerze mają zbyt małą różnorodność herbów, będę musiał to zmienić, tylko kiedy? ;) I tu odpowiedź na Twoje pytanie Aravenie: Nie mam pojęcia kiedy. Problemem nie jest brak motywacji czy umiejętności, nie chwaląc się naprawdę dużo jestem w stanie zrobić sam, ale ciągle brakuje mi czasu. Grzebanie przy modzie jest czasochłonne, a do tego dochodzą takie irytujące bzdury jak konieczność chodzenia do pracy :) Przelejcie mi na konto milion dolarów żebym nie musiał pracować, to mod wyjdzie dużo szybciej :P Obecnie pracuję nad Złotą Ordą, następne w założeniu miały być Niemcy, ale jak już wspominałem, mój spec od tej dziedziny zaginął. Jeżeli nadal nie będzie się pokazywał, to będę musiał sam się tym zająć. Na szczęście mam jeszcze dwóch innych badaczy, jeden zajmie się frakcjami bałtyckimi, a drugiego oddeleguje chyba do państw włoskich.
Z tą małą pożyczką na milion dolarów (he he) to nie poradzę, ale na przykład przy tych mozolnych choć w prostych sprawach jak na przykład prace w EDU lub EDB mogę pomóc ;).
Piękne te węgierskie jednostki, tak samo jak i kropierze rycerskich destrierów ;D
Świetna robota! :)
Zgodnie z zapowiedzią poprawiłem jednostkę węgierskich rycerzy, oryginalna miała małą różnorodność herbów, do tego część z nich pochodziła z późniejszego okresu, a dwóch w ogóle nie byłem w stanie zidentyfikować. W nowej wersji wszystkie herby pochodzą od rodów już istniejących w momencie daty startowej mojego moda :) Poniżej dla przypomnienia i tych co jeszcze nie widzieli oryginalna jednostka:
Spoiler:
I jej poprawiona przeze mnie wersja:
Spoiler:
Jak Wam się podoba? ;)
Świetni :)
Cudo! :)
Odlot. Zaginiony Kolega się odnalazł? :D