Jak to DLC jest dostępne w grze? Trzeba wpisać otrzymany kod jeśli się zakupiło grę przed premierą.
Wersja do druku
Jak to DLC jest dostępne w grze? Trzeba wpisać otrzymany kod jeśli się zakupiło grę przed premierą.
Ja kupiłem preorder, wersję elektroniczną i miałem DLC od razu z grą, nie musiałem żadnego dodatkowego kodu wpisywać.
Dalsza dyskusja w tym temacie: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...tal-War-Attila Pampa
Otwieram nowy temat - do dyskusji ogólnych, po premierze Attyli.
Nie mam jeszcze sms. Wyjeżdżam do końca tygodnia, więc mam nadzieję, że komuś uda się odebrać.
Jeśli nie odbiorę w ciągu 72h z paczkomatu to odsyłają paczkę do sprzedawcy czy zawożą do bazy w moim mieście i tam będę mógł bez problemu odebrać za parę dni?
Mi zawieźli do "bazy" w mieście. Dopiero potem wysyłają do nadawcy - ale nie wiem jak długa to zajmuje.
Liche te paczkomaty. Trojmiasto a jeszcze ani widu ani slychu :/
Mam pytanko, czy jest już roster jednostek do przejrzenia? Jeśli tak to mógłby ktoś podać link?
Sprawdziłem paczkę i jest w sortowni... Ale opóźnienie z ich strony. Zamawiałem od razu kiedy było to mozliwe z kodem, czyli 3 tygodnie temu.
Ale sprawiedliwość..ja dostalem z samego rana, a siedzę w pracy do 8 rano ... inni mogą grać, sprawdzać i oceniać, a nie dostali przesyłki ;/
"Dzięki sprawnej logistyce nasi klienci żyją w idealnym świecie dostawy. 98% paczek doręczamy następnego dnia po nadaniu." akurat my musimy być w tych 2% :D