Bellum Kampania lekka ewentualnie nowy komputer i wszystko staje się prostsze ! :D
Wersja do druku
Bellum Kampania lekka ewentualnie nowy komputer i wszystko staje się prostsze ! :D
Z tym lepszym komputerem trochę przesadziłeś...
Wymagania gry:
Pentium 4 1.8 GHz, 512MB RAM, karta grafiki 128MB (GeForce 4 lub lepsza)
Mój komputer :
AMD Athlon 64 5000+ 2.6 GHz, 4GB RAM, Ati Radeon HD 3200 512 mb.
Więc wina nie leży w komputerze tylko w modzie. W podstawce tury idą w parę sekund, w modzie 5-10 min.
I co z tego? To jest mod, a nie podstawka- ma większe wymagania. Jak masz słabego kompa to nie pograsz i tyle.Cytat:
Zamieszczone przez Michas303
Jeszcze jeden post nie na temat tudzież wpis z fragmentem nie nawiązującym do tematu, a zrobię Wam z rzyci bitwę pod Grunwaldem i jesień średniowiecza w jednym. Głupie wpisy zgłaszamy, nie wdajemy się w dyskusję.
O wydajności BC jest poświęcony cały temat. Istnieje temat dlaczego M2 nie wykorzystuje 100% dzisiejszych komputerów.
Mam pytanie
Czy ktoś podjął się tworzenia lub już stworzenia moda na podstawie serii książek John'a Flanagana "Zwiadowcy". Jestem bardzo ciekaw jak to wyjdzie.
Jeżeli ktoś tworzy to proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam
Ciekawi mnie, czy jest może mod zwiększający ilość prowincji w Medieval 2 Total War. Jeśli jest takowy mod, to proszę o link do niego na PW.
Większość modów, zwiększa ilość prowincji.
viewforum.php?f=30
Witam, starałem się przeglądnąć cały temat - ale nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi. Chciałem zapytać czy jesteście w stanie polecić, jakiś mod który znacząco ulepsza AI tak na mapie kampani, jak i podczas bitew ? Nigdy nie bawiłem się w modowanie M2 (a romka 2 nie ruszam dopuki go nie 'dorobią'), więc jestem trochę nie w temacie, z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Bellum Crucis ma niezłe AI, kampania na trudnym poziomie może być wyzwaniem a w bitwach jak dotąd lepszego nie znalazłem :)
Cytat:
Zamieszczone przez potemps
Samo AI nic więcej: viewtopic.php?f=32&t=8736