Brazylia wcale nie jest najlepsza. Najlepiej na pozycję wychodzą wg mnie Argentyńczycy. Ale oni mają niestety słabe tyły więc traci się sporo goli grając nimi. Hiszpanie mają najlepszą obronę ale z kolei z braku dobrego ustawiania się ciężko nimi strzelić w meczu z dobrym przeciwnikiem więcej niż 1 do 2 goli. Brazylia mnie zawiodła na całej linii nie wiem dlaczego ale nic mi nią nie wychodzi. Mimo że grałem różnymi składami i ustawieniami. Anglicy mają bardzo zbilansowany zespół i w obecnej sytuacji uważam że jest to po Hiszpanach najlepiej ułożona drużyna w grze. Tyle tylko że trzeba przy nich w składzie pogrzebać. Lennon i Young są o wiele lepsi od Jonhsona i tego drugiego nie pamiętam teraz jak mu było(Worcttona). Ostatnio grałem też kilka meczy Realem Madryt i muszę powiedzieć że gra się bardzo przyjemnie o wiele lepiej niż Barceloną.
PS.Jak ktoś chce popykać to Proszę szukać w Pokoju Normalnym 1 RoninBlade jak jestem to mam zawsze aktywną sesję gry Nierankingowej :) Ranking-owo gram tylko w trybie szybkim Twarzą w Twarz.
PS. Nie wiem czy skoro rozmawiamy tu o Fifie głównie to czy nie należałoby zmodyfikować tematu na Fifa i PES opinię graczy a nie Fifa czy PES bo to ustawia już rozmówce w pewnym zaszuflatkowanym położeniu.