no sprawdzam Slayera, i o takie coś mi chodziło :) jeszcze Sepultura mi pasuje :twisted:
Wersja do druku
no sprawdzam Slayera, i o takie coś mi chodziło :) jeszcze Sepultura mi pasuje :twisted:
Wszystkie graja ostro:P Machine Head, kotów nie jedza, ale graj dosc nowoczesnie;)
Mówię Wam, zanim weźmie się za Machine Head'y i innych potomków Pantery niech za nia samą się weźmie.
Masz racje, raz sie z Toba zgodze;)
http://www.youtube.com/watch?v=WVRKEbbQ4XI dla mRecjusza;)
Ja proponuje disfear ;) To tak akuratnie do tematow poruszonych przez Pana Glace i Discipline'a.
o w mordę :shock:
masowe ujawnianie się fanów dobrej muzyki? dbeatu i crusta?
fajniusio ^^
teraz Converge'a katuje ;)
Converge zajebista sprawa, aczkolwiek narazie znam tylko najnowszą, w chuj mnie kręci takie pokręcone granie ;)
A panu niżej polecę Sadusa, łączącego thrash metal z elementami deathu. To jest moc ;)
No albo defowe Immolation, ale to swoją drogą.
W kwietniu Crowbar+Sepulturcia w Krakowie i Wawie, jakby ktoś nie wiedział. :)
Crowbar niestety (stety?) znam tylko z nazwy, a na Sepulturę nie ma co jechać. Zresztą pewnie nie będzie mnie stać gdyż na Asymmetry potrzebuje pieniądze, na Metalmanię jak będzie (mam rzut kamieniem do Katowic) no i pewnie coś się jeszcze trafi.
Crowbar baaardzo warto poznać. Dla Sepy tam nie jadę, to oczywiste.
A co do Asymmetry to niestety Electric Wizard odwołali wiosenną trasę, więc ich nie będzie, a w zamian będzie Shrinebuilder i Kylesa.