Adriankowaty
Jeden z tych userów którzy nie posiadają avatara :D oraz tych którzy "walczącą" udzielają się w tematach R2TW :D
Ogólnie sympatyczny użytkownik, który prowadzi ciekawe dyskusje :)
Wersja do druku
Adriankowaty
Jeden z tych userów którzy nie posiadają avatara :D oraz tych którzy "walczącą" udzielają się w tematach R2TW :D
Ogólnie sympatyczny użytkownik, który prowadzi ciekawe dyskusje :)
Wald.
Użytkownik który zaczął się często udzielać, i dobrze, bo wnosi na forum dużo "rycerskiego" klimatu :D Interesuje go historia i prawdopodobnie posiada obszerną wiedzę w tej zacnej dziedzinie. Lubi słuchać pieśni średniowiecznych i...wydaje mi się lubi wszystko co średniowieczne :D Jego wypowiedzi są nadzwyczaj przemyślane. Ciekawie się z nim dyskutuje na wszelakie tematy. Z założonego tematu wnioskuję że słucha marszów. Pod jego panowaniem znajduję się cały klan, i ustawia sobie fajne avatary ;) Jeden z obrońców historyczności w Total Warze i słusznie.
Lwie Serce
Kolejny użytkownik, który interesuje się klimatami średniowiecznymi i najwidoczniej dobrze się w nich odnajduję. Bardzo sympatyczny użytkownik, z którym można porozmawiać na wiele tematów. Uwielbia Śródziemie, co mu się niezmiernie chwali. Często zmienia avatary, widocznie zależnie od klimatu. W tym przypadku powrócił do Tolkiena z jeźdźcem Rohanu, Hamą :D Łącze internetowe nie pozwala mu cieszyć się grą multi, więc czekam, aż będę miał okazję zmierzyć się z nim w bitwie w przyszłości :D
Aztec - nasz Mexica na forum, inteligent, dowcipny i wygadany. Ciekawe, czy składa ofiary Quetzalcoatlowi?
Adriankowaty
Jeden z niewielu userów bez avatara. Gracz HoI i fanatyk Algebry :D
Spoko gościu :)
DMageA
Właściciel enigmatycznego nicku i fajnego ava.
Prowadzi rozmowy na czacie oraz aktywnie udziela sie w tematach działu Nasi Forumowicze.
Jego zainteresowania to matematyka i informatyka.
McAbra
Od razu po nicku mam skojarzenia z raperem MC Abrą :D (oczywiście takiego rapera nie ma).
Całkiem fajny avatarek.
Najczęściej wypowiada się w dziale Nasi Forumowicze, lubi grać w Rome Total War.
Fajny nick, aktywny na chacie, chyba fajny gość :mrgreen: Nic więcej nie umiem powiedzieć o DMageA :|
No to teraz ciekawy jestem czy powie ktoś coś więcej o mnie ;) O tyle macie to utrudnione, że nikt mnie tu nie zna 8-)
Fanatyk Civilizacji, ogólnie sympatyczny i inteligentny element społeczny
adriankowaty
Kompletnie inny niż ja, chociaż zdaję się mój rówieśnik.
No jak dla mnie dziwny (ale nie chodzi mi o negatywne tego słowa znaczenie), namiętnie lubuję się w kulturze niemieckiej :D