Nie ma.
Wersja do druku
Nie ma.
Jest możliwość zmiany warunków zwycięstwa grając np. Polską? Pokonanie Litwy jakoś nie bardzo mi się podoba, a z Niemcami po prostu lubię się bić. Dziękuję.
PS. U Was też pada śnieg? Już mam dość tej zimy :lol:
Jest. Wchodzisz w plik data/world/maps/campaign/imperial_campaign/dscr_win_conditions i edytujesz. To bardzo proste.
poland
hold_regions Krakow_Province Wroclaw_Province Thorn_Province Stettin_Province Vilnius_Province Halych_Province Riga_Province Oleshe_Province Kiev_Province Polotsk_Province
take_regions 50
outlive hre kievan_rus lithuania
short_campaign hold_regions ;Jerusalem_Province
take_regions 25
outlive hre lithuania
hold_regions-nazwy prowincji które trzeba przejąć
take regions-liczba prowincji które należy przejąć
outlive-przeżyj frakcje
short campaign...-jak wyżej tylko dotyczy krótkiej kampanii
I to chyba tyle. Możesz dodać, usunąć co chcesz, bylebyś nie popełnił literówek. W Opolu pada deszcz ze śniegiem.
Może ktoś to wstawić na inne torrenty ? Z tego niestety nie idzie pobrać...
Sciągam i ściągam z tego torrenta :( Jeszcze nie widziałem żeby SS tak długo szedł. Mam pytanie co do instalacji czy po instalacji pokazuje się skrót na pulpicie czy trzeba uruchamiać coś w folderze SS.6.3 Żeby mod odpalił. Bo w SS.6.2 Była ikonka na pulpicie przez którą się wszystko ładnie uruchamiało.
Po zainstalowaniu pokazuje się ikonka przez którą można grać, nic nie trzeba szukać w folderze.
Ok dzięki na info. :DCytat:
Zamieszczone przez adasiek
Jest duża różnica pomiędzy 6.3 a 6.2?Warto ściągać nową wersję mając już poprzednią czy raczej szkoda czasu?
Dużej nie ma i moim zdaniem raczej szkoda czasu.
Te mody dodatkowe, które zawiera 6.3 komplikują bardzo życie, osobiście raczej ich nie używam. Ponadto uważam, że 6.2 miała niektóre lepsze elementy graficzne od 6.3, np. wizerunki postaci z MTW I, co nadawało grze lepszy klimat. w 6.3 wrócili do wizerunków z podstawki...
Zaraz jak wypuścili 6.3 to się napaliłem, myśląc, że będzie coś nowego, a tak naprawdę to jest to powiedzmy zoptymalizowana wersja 6.2 z RR/RC...
Witam,
Czy da sie werbowac generalow w SS? Jesli tak to jak?