Re: GALERIA WOJOWNIKÓW! (starożytność - XXI wiek)
YanTraken to były użytkownik forum. Starsi użytkownicy powinni go jeszcze pamiętać i jego wspaniałe prace :)
Hiszpańskie Tercios (obraz "Ostatnie Tercio" o bitwie pod Rocroi):
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rer-Dalmau.jpg
Witam wszystkich,
jestem malarzem i ilustratorem i wielkim fanem serii Total War.
Zapraszam do oglądania i komentowania moich prac.
Pozdrawiam.
http://dariusz-bufnal-imaging-battles.blogspot.com/
Mógłbym prosić o wstawienie obrazków z gladiatorami. Zapewne macie dobre dojścia do profesjonalnych obrazków ;)
Cytat:
Zamieszczone przez laforbie
Dariuszu, świetna robota. Prace bardzo profesjonalne. Nie myślałeś żeby spróbować robić tablice do Ospreya lub magazynu Ancient Warfare (o ile już z którymś z nich nie współpracujesz)? :)
Cytat:
Zamieszczone przez Uruk haj
Mógłbym prosić o wstawienie obrazków z gladiatorami. Zapewne macie dobre dojścia do profesjonalnych obrazków ;)
Mógłbyś mi wysłać w tygodniu przypomnienie na PW? Mam całkiem sporo tego, ale nie mam dziś jak wrzucić. ;)
[quote=King Louise Assurbanipal]
Cytat:
Zamieszczone przez laforbie
Dariuszu, świetna robota. Prace bardzo profesjonalne. Nie myślałeś żeby spróbować robić tablice do Ospreya lub magazynu Ancient Warfare (o ile już z którymś z nich nie współpracujesz)? :)
Dzięki za miłe słowa. Oczywiście znam Twoje świetne jednostki do modów Total War. Jeśli moje prace i wiedza mogą się przydać przy jakimś projekcie to chętnie służę pomocą.
Mam też bardzo bogatą kolekcję źródeł i materiałów historycznych. Współpracuję z kilkoma magazynami między innymi z Ancient Warfare. Osprej, niestety nie był zainteresowany. Mam też stronę na Facebooku: Imaging Battle Dariusz Bufnal. Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez "Uruk haj":17h8ii0j
Mógłbyś mi wysłać w tygodniu przypomnienie na PW? Mam całkiem sporo tego, ale nie mam dziś jak wrzucić. ;)[/quote:17h8ii0j]