Chomik z niewiadomych powodów został usunięty. We wtorek ponownie wrzucę moda na jakiś serwer.
Wersja do druku
Chomik z niewiadomych powodów został usunięty. We wtorek ponownie wrzucę moda na jakiś serwer.
Wstawisz przy okazji Wielkie bitwy i Elitarne jednostki?
Dziękuje bardzo za dobrą nowinę!Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Cytat:
Zamieszczone przez EliminatorT
Jak gdzieś to jeszcze mam to wstawie, jak nie, to wiem kto ma i sie zgloszę ;D
EDIT: Sprawa się trochę skomplikowała, bo sam też nie mam w pełni oryginalnych plików na dysku, tylko poprzerabiane i bez instalki. Napiszę do Kruka, może będzie miał całość.
Ja mam na dysku MXL, tylko nie wiem czy ostatnią wersję.
Co więcej: OSIĄGNĄŁEM LEVEL PRO W MODOWANIU MUZY!!! ROZKMINIŁEM CO JEST PIĘĆ I MUZA W MXL GRA I TRĄBI JAK ZESPÓŁ KOMBI!!! AKCENTY SO, GIENKOWIE GODOJO ITD :D
Tak więc będziecie dalej ruszać tego moda czy już rezygnacja?
Jak chcecie to mam na dysku tą wersję co jest w przyklejonym wątku o tytule "Medieval XL - LINKI - 10-12-2012".
Mogę to całe zebrać do kupy wraz z muzą i zrobić instalkę :)
Rozwijany już nie będzie z braku czasu i osób, ale będę bardzo wdzięczny jeżeli uda Ci się zrobić instalkę i to podrzucić na serwer :D
A znasz jakiś dobry, szybki serwer, gdzie można by wrzucić to w postaci jednego pliku ważącego ponad 1 GB?
No i nie mam tych 3 łatek niestety. Jak ktoś ma to niech podrzuci to bym wtedy zmontował.
Na przeklej.org można wrzucać pliki do 1GB.
Wiem, ale tam nie ma wznawiania i nie można korzystać z menagerów pobierania, jak tam wgrałem submoda do Bellum Crucis to ludzie narzekali.
Łatki ja mam - w domu wrzucę
Samą muzę też by było miło wrzucić