Niestety nie, zresztą zaginiony kolega był ekspertem od Niemiec :) Musiałem sam trochę poszperać za informacjami. Muszę się jeszcze zająć gwardią generalską, mój człowiek z TWC zrobi karty jednostek, a z drugim dokończymy Złotą Ordę.
Wersja do druku
Niestety nie, zresztą zaginiony kolega był ekspertem od Niemiec :) Musiałem sam trochę poszperać za informacjami. Muszę się jeszcze zająć gwardią generalską, mój człowiek z TWC zrobi karty jednostek, a z drugim dokończymy Złotą Ordę.
Węgierska gwardia przyboczna:
Spoiler:
Mogę znowu powiedzieć że świetne ale po co się powtarzać :) Zamiast tego spytam, działałeś już co w sprawie Lazarytów? :D
Dobrze, że mi o nich przypomniałeś :D Zaraz się za nich wezmę, to będzie ciekawe wyzwanie. Tymczasem ukończyłem rycerzy chorwackich:
Spoiler:
Na specjalne życzenie pana Lwie Serce zacząłem prace nad Lazarytami, ale jestem zmuszony je wstrzymać, ze względu na mały wypad w góry ;) Wrócę w okolicach niedzieli, powinienem mieć już wtedy wszelkie info potrzebne do preview Złotej Ordy. Do zobaczyska :)
To tam uważaj, nie szalej za bardzo. Bym chciał też szpitalników zobaczyć jak najszybciej. :faraon:
A ja bym szpitalników nie chciał zobaczyć, bo się mod nam jeszcze przedłuży ;)
Jednostki przepiękne, o Niemcach masz tu co nie co http://www.historiavivens1300.at/hv1300.htm
Witam ponownie :) Górskie powietrze i miód pitny dodały mi sił i jestem gotów do dalszej pracy nad modem ;) Akurat zrobienie szpitalników nie byłoby jakoś bardzo trudne czy czasochłonne, ale po ukończeniu lazarytów wezmę się za krzyżaków. Jako bazę zamierzam wykorzystać pewnie już wszystkim znane modele z Lithuania mod, ale planuję nieco je podrasować. preussen, wielkie dzięki za link. A tymczasem... Zapraszam na preview Złotej Ordy ;)
Specjalnie na zamówienie pana Lwie Serce, oddział Zakonu Rycerzy św. Łazarza :)
Spoiler:
Osobiście nie jestem do końca zadowolony z tekstur bandaży i innych oznak trądu, ale nie mam już pomysłów czy raczej umiejętności, jak zrobić to lepiej. Mam nadzieję, że chociaż Wam się spodoba ;)