Bo PZPN to nie tylko dziadki z zarzadu to cale skorumpowane srodowisko lokalnych dzialaczy. Albo zlikwidowac i stworzyc cos od nowa, albo gruntownie zreformowac nie tylko gore, ale i doly, a przede wszystkim doly.
Wersja do druku
Bo PZPN to nie tylko dziadki z zarzadu to cale skorumpowane srodowisko lokalnych dzialaczy. Albo zlikwidowac i stworzyc cos od nowa, albo gruntownie zreformowac nie tylko gore, ale i doly, a przede wszystkim doly.
Dobra koniec gadania o tym pzpn i innych nowych stworach .
Wczoraj odbył się meczyk co się dawno już nie zdarzyło na szczycie gdzie grały dwa zespoły ze śląska Ruch vs Polonia , górą Ruch który moim zdaniem ostro niespodziewanie goni w majstra :lol: hehehe dziś Wisła wygrana z Piastem ale tylko 2:1 więc jeszcze chwila złapią zadyszkę i niebiescy będą na czele, a na Łazienkowskiej Janek staną pod ścianą i od razu widać efekt :lol: 5:2 z Koroną , o meczu w Gdyni gdzie grała moja Jaga pisać nie będę bo niema o czym, jedynie co mogę napisać że piździ tam nad morzem jak cholera przez ten wyjazd chory będę na 100 i sektor gości to chyba więzienie alcatras XD :lol:
A tutaj 2 filmiki z derbów
http://www.youtube.com/watch?v=wwCAfKRJIp4
http://www.youtube.com/watch?v=pGkv5vzv0Wk
mimo iż to parę kilosów z Chorzowa do Bytomia to jednak taka liczba robi wrażenie hehehe
Tyle o lidze polskiej. 8-)
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Gazet ... caid=18fb6
A tu ciekawy artykulik, tak a propos akcji "koniecPZPN" ;)
Widziałem ten mecz legii. Niezłe emocje, 1:1 do przerwy, a w drugiej połowie ostrzał jak z karabinu. I jeszcze Korona grająca w 9, potrafiącą zdobyć gola kontaktowego ... a wynik wręcz hokejowy ;)
hehehe o tym stworku koniecpzpn nie chciałem gadać bo pomyślałem że tutaj akurat ludzie na mnie ostro skoczą ale jak już marat wkleił artykuł to powiem tak, jest to stwór na czele której zaczeły się pojawiać osoby które działają tak aby zdobyć władzę. Powiem wprost pzpn był zawsze bagnem które OZSK zawsze karciło tylko że nikt nie chciał stowarzyszeniom pomóc, gdy stowarzyszenia próbowały zablokować ustawę tego pojeba Schetyny to nikt wtedy się nie ujawnił czemu? a no bo celem koniecpzpn nie jest tylko zabranie władzy od pzpn ale także wywalenie (czyli zabranie 1 głosu) od OZSK i wprowadzenie czegoś takiego na stadiony co było swego czasu tak niedawno na Legi. Stowarzyszenia są traktowane jak grupa kryminalistów a ten stwór jak cudotwórcy , którzy jakby chcieli zrobić coś nowego czego my nigdy nie chcieliśmy ,żal. Czemu nagle media zaczęły zapraszać do siebie tych typków a szczególnie TVN a o OZSK nawet nikt nie wspomina bo ktoś z czegoś będzie miał jakąś korzyść (czyli kasę). Pamiętajcie jedno to co zostanie kiedykolwiek wynegocjowane w pzpn na korzyść dla kibiców to wynegocjowało OZSK a nie jakieś stwory.
Takie jest moje zdanie. Wkleił bym 2 linki z super artykułami lecz dziwnym trafem zostały wykasowane lub linki nie działają.
Cytat:
1:0! Fernando Torres uciekł graczom z Manchesteru, podał do wchodzącego w pole karne Torresa, który z pięciu metrów huknął pod poprzeczkę. Van der Sar nie miał szans przy potężnej bombie i "The Reds" wyszli na prowadzenie
Liverpool 2:0 Manchester
Tak na prawdę, to mecz rozpoczął się 15minut przed końcem. Szkoda ManU, ale emocje były.
boo hoo ;< oglądałem cały mecz. Liverpool dzisiaj był o wiele lepszy choć sam też popełniał wiele błędów. Manchester za to nie miał pomysłu na grę i pressing Liverpoolu zrobił swoje. Zasłużone zwycięstwo.
Weźcie przestańcie ja nie rozumiem jak drużyna, która dogorywa z Benitezem na czele mogła strzelić dwa gole mojemu ukochanemu Manchesterowi ;( Najwidoczniej byli przemęczeni po meczu z moskalami.
Oglądaliście Widzew - Znicz ?
Bagatelka 7:0 :D