Tak więc ilu nas jest? Może warto założyć nowy temat z kampanią, aby łatwiej zebrać chętnych? :)
Wersja do druku
Tak więc ilu nas jest? Może warto założyć nowy temat z kampanią, aby łatwiej zebrać chętnych? :)
To by byli Krzyżacy z Norwegią czy bez?
Na początku można zaznaczyć, że z Norwegią. Jeżeli nie będzie tylu chętnych to bez. Jest jakiś plik, który daje grywalnych norwegów?
Założę temat, jeżeli nikt nie ma nic przeciwko :D
Jak już Mefisto mówił też w Krzyżaków mogę pyknąć :)
Przepraszam ale z racji ciągłych rozjazdów nie będę na bieżąco na kompie ale jeśli dojdzie mnie tura proszę o info na PW czasami wglądam przez telefon na forum i będę miał czytelne info i postaram sie szybko reagować.
Z góry dzięki.
Ktos chetny na krucjaty- krzyzacy tp prosze jest mongolia do przejecia tura jest nie rozpoczeta.
Mogę przejąć tych Mongołów.
bardzo mi przykro ale nie jestem w stanie obecnie robić żadnych tur
Rezygnuję . Do przejęcia są państwa Genua w mko23 i Litwa w wk34 . Dania w Krzyżakach
Życzę wszystkim wszystkiego dobrego w nowym roku i patrząc obecnie na to co się dzieje w ko mam nadzieje że nie jest to jej ostatni agonalny oddech
No to niefajnie, ale już to przerabialiśmy kilka miesięcy temu, więc może historia się powtórzy:Cytat:
Zamieszczone przez Zachar
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Frøya
Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Frøya
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Jeszcze Aragonia w MKO 23, której przejęcie uniemożliwiłeś innym chętnym graczom i obiecałeś mi 14 października, że ją dograsz do końca.Cytat:
Podsumowując - Zachar do tej pory grał w MKO 23 Genuą i Aragonią plus od czasu do czasu w zastępstwie za Maryniasza (Sycylia).
Może Frøya by przejęła po Zacharze "pełen pakiet" - czyli Aragonia wraz z Genuą, plus jeśli chce to może też robić tymczasowo za Sycylię.
O ile oczywiście Frøya jest nadal chętna by wziąć Aragonię ?? Zachar, masz jakiegoś zastępcę na Genuę ??
Witajcie cipaki, elita elit rozgrywek eu mp, sól eufi i tego forum tez, Pan i dziedzic tsa, Pontifex kurwximus Atomos I i niezwyciężony Pan ludów których długo by tu wymieniać, w swej łaskawości raczy was boleśnie pozapinać. A tak na serio nie jestem przekonany do takiego multi bez właściwego multi ale jako ze mam medka na steamie ,to mógłbym spróbować swoich sił, w oszukańczych rozliczeniach bitew wg przygłupiego ai :P
Rozliczenia bitew to standard, do którego się szybko można habituować. :d
O dzięki niebiosom. Czy przypadkiem nie za banitę to się sprawdzi. ;) Takoż wbijaj se panie na to co nasz mistrz powyżej zostawił. W mko23 proponuję wziąć Aragonię, zostawiając Froyi Genuę... (z Sycylią), W wko34 też powstaje teraz poważna luka wschodnia. I o ile wedle wskazań mości Domena - zadziałałyby ci zmiany jakie zrobiliśmy w Krzyżakach - prosimy też do Danii.
Gwoli informacji dla zebranych... Wprowadzę w następującym tygodniu chyba kolejnego kolegę, więc nie musi być tak źle.
Szukam jakiegoś miejsca coś się znajdzie ?
Zależy co wziął (lub chce wziąć) Arcyżużel i czy Frøya coś wzięła (lub chce wziąć).
Jeśli nic nie wzięli to wolne są Aragonia, Genua, Sycylia w MKO 23, Litwa w WKO 34, Dania w najnowszych Krzyżakach.
Aragonia w MKO 23 w tym momencie ma turę, więc jak ktoś weźmie to może od razu zrobić.
To jeśli nic nie wzięli biorę Sycylię...
Jeśli weźmiesz Sycylię to możesz zrobić w zastępstwie za Aragonię, bo to sojusznik.
Poza tym tura i tak nie ruszy dalej dopóki ktoś nie zrobi za Aragonię.
Chyba, że MG (Mefisto albo Janker - dokładnie nie pamiętam, kto teraz jest MG?) zrobi.
Zajrzyj też do ambasad bo Sycylia ma dwa stalowe pony i kilka innych paktów i sojuszów.
Zajrzę, a tury Aragonii nie zrobię bo jeszcze niemam moda :)
W mko23 byłem MG tylko w zastępstwie za Jankera, który ma się już przecie dobrze.
Janker, dzięki, tylko że to jest sejw do Polski a nie do Węgier (po Aragonii jest Polska). Przekazałem Markusowi.
Moja wypowiedź wyżej odnosiła się do posta Jankera, w którym jako MG wstawił link do tury w MKO 23.
Jakimś cudem później ten post Jankera zniknął (ale wcześniej zdążyłem pobrać sejwa) - o co biega ??
Przy czym Janker pisał, że to był link do tury Węgier ale to była Polska, więc przesłałem sejwa Markusowi.
Usunąłem post, bo myślałem, że wrzuciłem zły link, a jako że od Domena dostałem info, że Markus otrzymał link, to go nie wrzucałem drugi raz...
Ok to wszystko jasne. Tylko teraz Polska opóźnia... Zrobisz / przeklikasz ?? Polska z nikim nie ma wojny w tej chwili.
Kijów wolny w WKO 34 - państwo spore, brak wojen.
Mogę przejąć - już pisałem, że chciałem spróbować.
Czy gracie na jakimś modzie czy na zwykłej wersji?
Wwmwe 2.0 Wrzucę na speedy'ego.
To ponawiam, że: Litwa/Kijów/ew Maury w wko34, Egipt w mko25, Sycylia/Genua - do obgadania z Froyą - w mko23.
Jak wszystko uda mi się zainstalować to sie odezwę ale jak coś to zamawiam Kijów w wko34
W związku ze zniknięciem Markusa do zestawu dołącza Aragonia (wko34), Polska (mko23), Kijów(mko25); do wzięcia.
Dobra, ludzie BALUJEMY !!! Udało mi się naprawić WWmwe instalując z płyty !!! Od razu mogę się zabierać za Aragonię Markusa i coś jeszcze jak macie (raczej tylko kingdomsy i WKO)
Wyjeżdżam na tydzień. Właśnie zrobiłem turę w MKO 25, więc nie powinno być problemów, ale nie będę w stanie nic przeklikiwać w WKO 34. Internet może będę miał, może nie, jakby ktoś chciał hasło czy coś to próbować może. :D
Jednak Maurowie w wko34 znów do wzięcia...
Mogę wziąść Maurów
A to zapraszam robić nową ambasadę i po zbadaniu sytuacji w grze - dokonywać wtedy ruchy dyplomatyczne, jakiekolwiek by one nie były. PoN z Sycylią nadal obowiązuje.
Jaki pon. SOJUSZ !!! Ambasada:Cytat:
PoN z Sycylią nadal obowiązuje.
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...l=1#post266359
Zapraszam do mnie na PW w celu omówienia sytuacji zanim Żabojady zwiodą was pozornie atrakcyjnymi propozycjami. :)
Zapis gry z końca poprzedniej tury: http://przeklej.org/file/8MEFBw/wk34tura23Omma.sav
Nie używaj wulgaryzmów. Wykropkowane przekleństwo to nadal przekleństwo. - McAbra
Do przejęcia jest Gruzja w mko25.
Jaka gruzja? Przecież ja jestem gruzją.
Widocznie miał na myśli swój Egipt tylko coś się pokiełbasiło.
Chętnie wezmę udział w kampanii i przejmę Egipt.
Jeszcze nie został oddany. Musi to zostać potwierdzone. A grałeś w KO kiedyś?
Jeszcze nie, ale mam duże doświadczenie w singlu, a do tego jeden z kolegów gra (maurami) także w razie jakichkolwiek wątpliwości może mi coś wytłumaczyć :d
No to różnie bywa z przełożeniem na KO z tym singlem. :D No to jak Xardas będzie na pewno oddawał to proszę cię bardzo. Bieraj.
Witaj w rodzinie. ^^
Obyś się zakorzenił, tak tobie, sobie i wszystkim życzę.