Ptaszki ćwierkają, że dzisiaj będzie na oficjalnej prezentacji drużyny, a po sparingu z Litwinami oficjalnie podpisze kontrakt...Cytat:
chociaż pewnie zarząd znowu uzna, że zawodnik nie przeszedł testów
Wersja do druku
Ptaszki ćwierkają, że dzisiaj będzie na oficjalnej prezentacji drużyny, a po sparingu z Litwinami oficjalnie podpisze kontrakt...Cytat:
chociaż pewnie zarząd znowu uzna, że zawodnik nie przeszedł testów
Kakashi, niezły agent, sam się uderzył ręką przeciwnika :mrgreen: Busquets i Alves wymiękają! Gość awansował do mojego Top 10 - jeszcze bym dodał Rivaldo z bodajże MŚ 2002, sytuacja w rogu boiska, już nie pamiętam dokładnie z kim.
Ciekawe czy ten Sanchez sobie poradzi w Barcy. W sumie zawodnik szybki, techniczny, pasuje do ich stylu gry i La Liga. I za kogo będzie grał?
Udinese zajęło 4 miejsce w lidze, ale nie zamierzają powalczyć o LM. Sanchez do Barcy, Inler do Napoli, Zapata do Villarrealu. Z jako takich piłkarzy to tam został tylko Isla, Asamoah, Di Natale i może jeszcze Handanovic. Szkoda, bo to nie pomoże Serie A wrócić na trzecie miejsce w rankingu. Z drugiej strony Udinese od lat tak robi, szlifuje piłkarzy i ich sprzedaje, a patrząc na to, że w kwalifikacjach musieli by grać z Arsenalem, Bayernem, Villarrealem czy Lyonem, to wątpliwe czy daliby radę awansować.
W ogóle w Serie A bardzo ciekawe transfery. Milan wiadomo, Taiwo i Mexes. Łączy się jeszcze z nimi Ganso i Hamsika. Inter na razie bez szału, ale są jakieś ploty o Tevezie. Juventus w tym tygodniu pozyskał Vidala z Bayeru Leverkusen, ponoć jeden z najlepszych graczy w poprzednim sezonie w Bundeslidze. Sam widziałem go w jednym meczu na Copa i nie zachwycił mnie. Odejść ma Melo. Mówi się jeszcze o Rossim i Vargasie, ciekawi gracze, na pewno sie przydadzą. Lazio kupiło Cisse z Panathinaikosu i Klose. Roma zakupiła Lamele, ponoć Krkica, a staraja się też o Stekelenburga bądź Kameniego. Ich trenerem został Luis Enrique... Hiszpańscy piłkarze nie sprawdzali się do tej pory w Serie A, zobaczymy jak będzie z trenerem. Jeden już rok temu wyleciał z mistrza Włoch w połowie sezonu...
No i na koniec Napoli, klub który mi imponuje muszę przyznać. Kilka lat temu zbankrutowali i musieli z się wspinać na szczyty od najniższych szczebli rozgrywek ( w Serie C mieli publiczność na stadionie dochodzącą nawet do 50 tys... ) i systematycznie poprawiali się z sezonu na sezon. Od powrotu do Serie A są ekipą z którą trzeba się liczyć. Rok teamu awans do LE, w tym roku LM i niezbyt chcą sprzedawać swoich najlepszych graczy, takich jak Hamsik, Cavani czy Lavezzi. Co więcej, wzmocnili się ww. Inlerem. Ciekawe co pokażą w LM.
Swoją drogą LM w tym roku może być na prawdę pasjonująca. ManCity, Borussia, Napoli...
PS: Dragonit, czego nie rozumiesz? Żałuje, że Dundee odpadło z jakimś ogórkowym klubikiem.
EDIT: Już oficjalnie, Melo w Galatasray na wypożyczeniu za 1,5 mln z prawem pierwokupu za 13 mln. Oby go tylko wykupili za rok
http://www.solojuve.com/oficjalny/oficj ... asaray.php
http://www.youtube.com/watch?v=UgfRCa71KmwCytat:
Zamieszczone przez Marat
haha nie zapomnijcie o legendarnym wystepie bramkarza z ligi najbardziej teatralnej obok hiszpanskiej, panie i panowie przed panstwem Dida
http://www.youtube.com/watch?v=bvRcQwEX0kw
e: odnosnie pucharow, liczylem ze to juz ostatni mecz, ale coz...
to dobra beka z ciebie.Cytat:
PS: Dragonit, czego nie rozumiesz? Żałuje, że Dundee odpadło z jakimś ogórkowym klubikiem.
pamiętam tą akcję Didy, lubiłem go, ale po tej żałosnej symulacji wszystko prysło.
No, z ciebie też :lol:
Wracając do Śląska, podobał mi się ten Dudek i nie chodzi mi tu o bramkę tylko ogólnie, robił zamieszania trochę. Myślałem, że gość jest młodszy trochę, a tu widzę po 30.
W sumie to dobre posuniecie gdyz Probiez juz od rundy wiosennej nie mial pomyslu na gre Jagi.Gdyby tak jeszcze kilku primadonnom dac ostra reprymende zeby zaczely grac a nie kopac na boisku i jeszcze stroc fochy do kibicow oraz zarzadu to mentalnosc Jagiellonii ulegla by przemianie na dobre ;)
http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=9529
To dobry trener, wkrótce poukłada wam grę i Jaga nie będzie odpadać z jakimiś Irtyszami. Trzeba mu jedynie zostawić pole manewru, nie wtrącać się we wszystkie aspekty menedżerki i pozostawać wg. niego fair (pozdrowienia dla zarządu Widzewa :evil: )
a Probierz sobie trochę odpocznie i mam nadzieję, że poukłada w główce. media robiły mu krzywdę robiąc z Jagi Barcę a z niego Guardiolę.
albo sie ogarnie i gdzies znow cos zdziala (bo generalnie duzo dobrego zrobil dla Was) albo znowu sie napompuje i majstra zdobędzie już po kilku meczach :lol: :lol:
Probierz napewno coś osiągnie jeszcze, u nas miał za mało kasy na mocniejsze manewry każdy piłkarz był brany za darmo albo za grosze także życzę mu aby trafił gdzieś gdzie mają jej trochę więcej Legia, Lech wtedy będzie można zobaczyć na ile go stać ale to postać która potrafi prowadzić zaspół tylko i wyłącznie gdy zarząd daje mu wolną rękę przez długi okres przykładowo u takiego Wojciechowskiego nie miał by żadnych szans.