No wiemy, wiemy. Wisła lub Legia.
Wersja do druku
No wiemy, wiemy. Wisła lub Legia.
Na MŚ są 4 drużyny w grupie i każda z każdą gra tylko jeden mecz, a więc każda drużyna gra tylko 3 mecze w grupie.Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Mówię o meczach w eliminacjach na mś, a będzie ich 10. Słowa trenera AngliiCytat:
Zamieszczone przez Niklot
"Czarnogóra to zespół, który moja drużyna zna doskonale. Polska będzie bardzo wymagającym rywalem, bo to drużyna, która cały czas się rozwijają i ma coś do udowodnienia. Z Ukrainą moja drużyna zdążyła już przegrać podczas kwalifikacji do mistrzostw świata w Afryce. Outsiderami będą z pewnością Mołdawia oraz San Marino - podsumował Capello."
A więc mamy jakieś szanse hehe :P
Niema to jak wspierać swoją drużynę. Wisła moim zdaniem będzie za bardzo zajęta lm i straci teraz punkty, Śląsk miał chwilowy przebłysk, a legia jest za słaba 8-) Lech gra tylko o mistrzostwo ligi [no i o puchar] więc myślę, że się bardziej przyłożą jak na meczu z eŁksą.Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Swoją drogą to skandal, co się teraz z tymi wyjazdami dzieje. Najpierw w PP mecz Zawisza-Bałtyk miał się odbyć bez kibiców drużyny przyjezdnej, ale i tak byśmy przyjechali, wiec policja zarządziła żeby się odbył bez publiczności. Ok, tylko ,że jak się potem okazało miejscowym kibicom sprzedano bilety na mecz...a teraz w 1 lidze jechać tyle godzin do Niecieczy i wydać tyle kasy, żeby nie zostać wpuszczonym na stadion, tylko zostać otoczonym przez policję o zmuszonym do dopingowania z pod stadionu
Jeśli Ci chodzi o eliminacje do MŚ, to pisz "eliminacje do MŚ" zamiast "MŚ". Unikniemy wtedy nieporozumień.Cytat:
I już pierwszy trener poleciał zaledwie po pierwszej kolejce. Pyrdoł zwolniony ze stanowiska 1 trenera w ŁKSie. Drużynę będzie prowadził jego asystent - Bartkowski. Zmieniać trenerów sobie mogą, ale to nic nie da widząc jaki mają dream team :)
Po 1 meczu już go zwolnili? I to po meczu lidera z offsiderem :) ŁKS i tak w tym sezonie nic nie osiągnie, ważne żeby byli wyżej od żydzewa 8-) Póki co wszystko wskazuje na to, że Polonia Bytom spadnie do 2 ligi haha
Kolega się chyba zagalopował...Cytat:
Wcale nie.
http://sport.gadu-gadu.pl/5635915121154 ... lanskiego1
Trochę racji ma 8-)
Jak się powszechnie mówi Legła, Skisła, Amika Kuchenkorz etc, to dlaczego nie Żydzew? Ja jestem przeciwny takim określeniom, ale jak poprzednio padały, jakoś nikt się nie oburzał...Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
Widać kibic ŁKS- u, a jak wy siebie nazywacie :lol: :lol: :lol:Cytat:
OskarX
A wracając do tematu Eliminacji MŚ, do nich jeszcze trochę czasu zostało, zobaczymy kto po Smudzie przejmie stery, może objawi się nowy Jerzy Engel w tym dobrym wydaniu i znajdzie grupę piłkarzy, którzy przejdą eliminacje? Jakieś nowe talenty? Pomarzyć można :)