Rodowici Łodzianie 8-) Ale ja nie jestem z Łodzi hahaCytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Co do trenera to by mógł przyjść ten Polak co w USA prowadzi zespół, który ostatnio przegrał z Realem 1:2 wykonuję tam kawał dobrej roboty :)
Wersja do druku
Rodowici Łodzianie 8-) Ale ja nie jestem z Łodzi hahaCytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Co do trenera to by mógł przyjść ten Polak co w USA prowadzi zespół, który ostatnio przegrał z Realem 1:2 wykonuję tam kawał dobrej roboty :)
Ja rozumiem, że ludzie chcą dopiec wrogim klubom, ale musicie wymyślić coś innego. "Żydzew" podchodzi pod antysemityzm zabroniony polskim prawem, więc często przez kibiców przeciwnych drużyn sypią się dodatkowe kary.
Trener z USA (czyli Piotr Nowak) miał już objąć schedę po Benhakerze. Jak widać nie udało się, a i on sam myślę nie chce się wpakować w Polskie bagienko (tym bardziej, że nie ma dobrego rozeznania w europejskiej piłce).
Jaga juz od samego poczatku przyprawia mnie o palpitacje serca.Zeby zremisowac wygrany mecz a malo brakowalo jeszcze by przegrala :? Dwie bramki stracic w niespelna 8 minut...no znow primadonnom sie grac do konca nie chcialo tylko pogode obarczaja za beznadziejny wynik(czyzby padalo tylko na zawodnikow Jagi :lol: )
Widac wtopa z Kazachami nie byla przypadkowa :?
Piotr Nowak? Co to w ogóle jest? Nie chciał się pakować? Chyba go nikt nie chciał :)Cytat:
Zamieszczone przez Nagano
, zerknij sobie tutaj chociażbyCytat:
Piter
http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Nowa ... %82karz%29
podejrzewam, że żartowałeś sobie :D
Teraz juz wiecie dlaczego pzpn tak czesto i co sezon wymusza na polskich klubach "prawa licencyjne" ;) :lol:
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/umow ... tykul.html
Czytałem jakieś wyliczenie, że tyle forsy ile zarobili na tych transferach nie dałby im nawet 1/2 finału LM.Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Nie wiem jak on ma się sprawdzić w awizowanym przez Conte 1+4+2+4 vel 1+4+4+2 obok Pirlo.Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Przyszedł za to chimeryczny Vucinić za to, który seryjnie potrafi partolić setki, ale potrafi też czasem nieźle zagrać. Liczę po cichu jednak na 1+4+3+3 z Krasiciem, Matrim i Vuciniciem, bo Conte ma ponoć problemy z Quagliarellą.Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Nie jestem fanem Brazylijczyka, ale jako przecinak w 1+4+3+3 z Vidalem i Pirlo mógłby się przydać, zważywszy, że Chilijczyk to taki "box-to-box". Ale zobaczymyCytat:
Zamieszczone przez Marat
no i 3-1 nikt chyba nie powie że zwycięstwo niezasłużone nic więcej nie powiem bo nazwisk większości wiślaków nigdy nie słyszałem bo nie oglądałem meczów Wisełki tak długo że jedynie Małeckiego i Sobola kojarzę czas wrócić do ukochanego sportu 8-)
Sukces Wisły na wyciągnięcie ręki... Melikson pokazał dzisiaj, ile jest wart, podobnie jak w poprzednim meczu; zdecydowanie najlepszy ofensywny gracz naszej ligi. Ale nie oszukujmy się, stan naszej piłki jest tragiczny. Najlepiej w naszym kraju gra drużyna, która ma w podstawowym składzie mniej Polaków, niż turecki Trabzonspor...
:roll: po kolejnym, wygranym meczu pierwsze zdanie "stan naszej piłki jest tragiczny", ja pierd... co z tego, że mało Polaków, to jest KLUB, nie REPRA, tak się gra, w każdej lidze w najlepszych zespołach gra dużo obcokrajowców. Ważne, że trójka Polaków w Wiśle to dobrzy gracze, a nie zapchajdziury.