WINDOWS 7- filmy - pełny ekran - stop klatka
Witam wszystkich. Na początku trochę odbiegnę od mojego tematu i chciał bym wyrazić swoje zadowoleni , że dzięki turniejowi MTWII-JŚ2 od kilku dni odżył GS :lol:
A teraz mój mały problem, więc:
Oglądając filmy na np youtube lub innych stronkach (używam FIREFOX) jak dam "pełny ekran " to każdy filmik po ok 20 sekundach robi mi stop klatkę. Film oczywiście idzie dalej bo głos leci normalnie i jak wyłączę pełny ekran to na małym oglądam dalej , ale na pełnym ekranie mam Printscreena.
Znacie może lekarstwo na ta chorobę?
Re: Komputery,programy,sprzęt itd. - temat ogólny
Wiecie może jak mam usunąć sterowniki PhysX? Bo kiedy próbuje przez Dodaj lub usuń programy to prosi mnie o jakąś płytę nVidii, a ja żadnej nie mam bo posiadam kartę Radeon 5770. Macie jakieś pomysły?
Cytat:
Zamieszczone przez lofdi
reinstalacja flasha?:)
Co masz dokładnie na myśli?
Filmiki na youtube wyświetlane są za pomoc pluginu Macromedia Flash. Edinstalować i zainstalować ponownie. Żeby nie było łatwo, deinstalator można pobrać ze strony producenta, ewentualnie za pomocą CCleanera też chyba można usunąć.
Cytat:
Zamieszczone przez Amrod
Filmiki na youtube wyświetlane są za pomoc pluginu Macromedia Flash. Edinstalować i zainstalować ponownie. Żeby nie było łatwo, deinstalator można pobrać ze strony producenta, ewentualnie za pomocą CCleanera też chyba można usunąć.
Instalacja Adobe flash player (jakoś tak :) ) załatwiła problem - dzięki za pomoc ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Amrod
Od paru lat już nie Macromedia, a Adobe :)
Tak tak, wiem. Siła przyzwyczajenia. Aż sprawdziłem. Już 5 :O
Witam. Mam pewien problem z odtwarzaniem filmów na stronie smog.pl Po naciśnięciu przycisku startu nie odtwarza mi się ani film ani dźwięk - co więcej film nawet się nie buforuje. Gy pojawił się ten problem to z początku myślałem, że może strona ma jakieś problemy bo filmy na stronach typu youtube, maxior itd odtwarzją się bez problemu ale taki stan rzeczy istnieje już od ponad tygodnia. Poradźcie coś i pomóżcie rozwiązać te problem. Będę bardzo wdzięczny